Parate mund ta blejne lumturine
5 posters
Faqja 1 e 1
Parate mund ta blejne lumturine
Kemi dëgjuar shpesh që paraja nuk të bën të lumtur, por sipas një studimi të fundit kjo nuk është aspak e vërtetë sepse pasuria është faktori kryesor në lumturinë e një personi. Instituti i Cështjeve Ekonomike në Britaninë e Madhe tregon se niveli i lumturisë korrespondon me sasinë e parave të një personi dhe ndryshe nga ç’ mendohet ky nivel lumturie nuk mbetet i pandryshuar pasi arrihet një shumë e kënaqshme, por vazhdon të rritet sa më shumë shtohet pasuria. Raporti i Institutit shkruan: “Asnjë vend në botë nuk është mjaftueshëm i pasur sa të “ngopet” me para. Kjo vlen edhe për personat. Kërkimi tregon se sa më i pasur të jesh, aq më i lumtur je.” Ky studim është kryer në 140 vende të botës dhe autorët e tij janë akademikë nga Britania e Madhe, Hollanda, Danimarka, Spanja, SHBA etj.
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Parate mund ta blejne lumturine
po paras nuk i thot asnje jo diteh qe qe te gjihe i dua parat............ por nuk mund ta blejn lumturin sepse lumturia e vertet eshte ne gjert e vogla qe nuk kan nje cenim por qe vijn nga njerzit qe kemi pran dhe qe na duan
Labja- Princeshë
- Vendbanimi : Ne Gjakun e zemres te Mamit
Postime : 8252
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/12/2011
Mosha : 33
Hobi : Io anziché fare castelli in aria mi faccio templi nel cuore
Po shum e vertet qe paraja te ben te lumtur ..kjo konceptohet ne ditet e sotme ne jeten tone dhe ne mendimet boterore paraja lind nga zgjuarsia dhe zgjuari perher eshte i pari
Next- I/e Regjistruar
- Postime : 2536
Gjinia :
Anëtarësuar : 26/01/2009
Mosha : 36
Te ben te lumtur ne disa raste,por jo gjithmon pasi nuk te zevbendeson dashurine.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Femrat, a mund të menaxhojnë paratë më mirë se meshkujt?
» Partneret blejnë veshjet e meshkujve
» Serbët ‘blejnë’ 3 mijë euro një nuse shqiptare
» Kerkoheni Lumturine sot!
» Paratë janë dashuria e re
» Partneret blejnë veshjet e meshkujve
» Serbët ‘blejnë’ 3 mijë euro një nuse shqiptare
» Kerkoheni Lumturine sot!
» Paratë janë dashuria e re
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi