Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Studimi: Gjumi bëhet më i ëmbël, me kalimin e viteve People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Studimi: Gjumi bëhet më i ëmbël, me kalimin e viteve People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Studimi: Gjumi bëhet më i ëmbël, me kalimin e viteve

3 posters

Shko poshtë

Studimi: Gjumi bëhet më i ëmbël, me kalimin e viteve Empty Studimi: Gjumi bëhet më i ëmbël, me kalimin e viteve

Mesazh nga Aяtємιѕα Fri 2 Mar 2012 - 10:34

Studimi: Gjumi bëhet më i ëmbël, me kalimin e viteve 126Me rritjen e moshës, rritet edhe cilësia e gjumit. Një fakt i tillë pohohet nga një studim i fundit, i botuar në revistën “Sleep”, i kryer në më shumë se 155.000 të rritur.

I realizuar nga hulumtuesit e Universitetit të Pensilvanisë në SHBA, ai arriti të konstatojë se me kalimin e moshës, gjumi bëhet edhe më i ëmbël.

“Përfundimi i këtij studimi, na bën që ta rimendojmë edhe njëherë atë që kemi ditur deri tani lidhur me teorinë e gjumit. Pra, që të rinjtë na kishin gjumin më të mirë. Por doli se në fakt, nuk qenka kështu”, pohoi Michael Grandner, drejtues i këtij studimi.

Sipas tij, gjumi mund të përmirësohet me moshën, megjithë praninë e simptomave depresive si edhe shtimin e atyre të sëmundjeve nga më të ndryshmet.

Nga ana tjetër, studimi gjeti edhe faktin tjetër, sesi njerëzit e vetmuar, flenë më keq se ata në çift.

Cilësia e keqe e gjumit, duket se është një cilësi për ata që jetojnë vetëm.

e.t/NOA
Aяtємιѕα
Aяtємιѕα
I/e Përjashtuar
I/e Përjashtuar

Postime Postime : 10065
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 20/06/2011

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Studimi: Gjumi bëhet më i ëmbël, me kalimin e viteve Empty Re: Studimi: Gjumi bëhet më i ëmbël, me kalimin e viteve

Mesazh nga CuN@BosS/ Fri 2 Mar 2012 - 12:11

Tani kte studimin kto e bojne me carcafe tzbulume ne gjys po sikur ta lenin pa carcaf fare ate foton ta zbulonim vete cfare ka brenda ajo qe ben gjume me te mire Studimi: Gjumi bëhet më i ëmbël, me kalimin e viteve 2457041204
CuN@BosS/
CuN@BosS/
WebMaster
WebMaster

Vendbanimi Vendbanimi : - Shijak -Albania
Postime Postime : 6010
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/01/2009
Mosha Mosha : 42
Hobi Hobi : + Programator @ iNfO!-

Studimi: Gjumi bëhet më i ëmbël, me kalimin e viteve Empty Re: Studimi: Gjumi bëhet më i ëmbël, me kalimin e viteve

Mesazh nga Anakonda Sun 18 Nov 2012 - 3:15

mu gjumi mduket kot...po ec mo i boj ca or gjum se kujtojn tjert se kom ra ndashni qe rri gjith naten pa gjum
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mesazh nga Sponsored content

Sponsored content

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi