Jashtëtokësorët do të njoftohen me njerëzit për dy muaj??
2 posters
Faqja 1 e 1
Jashtëtokësorët do të njoftohen me njerëzit për dy muaj??
Shkencorët amerikan të SETI, detyra kryesore e të cilëve është hetimi i jashtëtokësorëve, theksojnë se në afërsi të tokës gjenden tre anije të mëdha me ta. Sipas llogaritjeve, jashtëtokësorët do të njoftohen me njerëzit për dy muaj.
Gazetat amerikane veçse përgatiten për efekt psikik të vizitës të jashtëtokësorëve në tokë. Arsyet e vizitës së tyre janë të panjohura, ashtu që për vizitën e tyre ka disa skenarë . “Në varësi me atë se si do të sillen ndaj nesh, jashtëtokësorët nga njerëzit mund të marrin eksperiencën më të mirë dhe teknologjinë më moderne”, është theksuar në një shkrim në gazetën “Guardian”.
Ndërsa nëse dëshirojnë ta dëmtojnë llojin njerëzor, mund të na shfrytëzojnë për eksperimentim me sëmundje të panjohura ose të krijojnë nga njerëzit inteligjencë artificiale edhe ajo të jetë fillimi i një lufte të tmerrshme.
Gazetat amerikane veçse përgatiten për efekt psikik të vizitës të jashtëtokësorëve në tokë. Arsyet e vizitës së tyre janë të panjohura, ashtu që për vizitën e tyre ka disa skenarë . “Në varësi me atë se si do të sillen ndaj nesh, jashtëtokësorët nga njerëzit mund të marrin eksperiencën më të mirë dhe teknologjinë më moderne”, është theksuar në një shkrim në gazetën “Guardian”.
Ndërsa nëse dëshirojnë ta dëmtojnë llojin njerëzor, mund të na shfrytëzojnë për eksperimentim me sëmundje të panjohura ose të krijojnë nga njerëzit inteligjencë artificiale edhe ajo të jetë fillimi i një lufte të tmerrshme.
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Jashtëtokësorët do të njoftohen me njerëzit për dy muaj??
Cfare nuk po nxjerrin edhe keta siesi qe te na tmerrojne.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» A e sundojnë botën jashtetokesoret..?
» Jashtëtokësorët vërtet aterruan në Roswell?!
» Jashtëtokësorët pjesëmarrës në politikën amerikane?! (Video)
» Qyteti Arvada në Kolorado u vizitua nga jashtëtokësorët!
» Anijen kozmike te NASA-s e kan rrembyer jashtetokesoret
» Jashtëtokësorët vërtet aterruan në Roswell?!
» Jashtëtokësorët pjesëmarrës në politikën amerikane?! (Video)
» Qyteti Arvada në Kolorado u vizitua nga jashtëtokësorët!
» Anijen kozmike te NASA-s e kan rrembyer jashtetokesoret
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi