Sa më shumë puthni, aq më shumë dobësoheni
2 posters
Faqja 1 e 1
Sa më shumë puthni, aq më shumë dobësoheni
Është e bukur, nuk ju bën qull në djersë dhe ju ndihmon të digjni kalori. Një magji dobësimi kjo? Jo, kjo është thjesht një puthje.Dëshmia e njohur e dashurisë, e vjetër sa bota, duket se paska edhe efekte të tjera të vlefshme për shëndetin tonë.
Janë studiuesit italianë të cilët hedhin idenë për të puthur kudo, pa frikë, pa turp dhe shpesh, ndonjëherë edhe pa dashuri.Gjithçka, në funksion të një shëndeti të mirë, duke humbur kaloritë e tepërta, pa shkuar në palestër dhe pa bërë vrap.
Ata kanë bërë me dije gjithashtu, se puthja franceze është akoma edhe më e shtrenjtë në aspektin e kalorive, sidomos nëse praktikohet të paktën për dhjetë minuta.
E gjitha kjo, sepse puthja rrit nivelin e të rrahurave të zemrës dhe ndihmon prodhimin e adrenalinës, duke prodhuar një efekt të ngjashëm me atë të një udhëtimi me biçikletë.
Madje, ajo ndihmon edhe për të aktivizuar lëvizjen e fytyrës, si edhe për të qëndruar gjithmonë të rinj./NOA/
Janë studiuesit italianë të cilët hedhin idenë për të puthur kudo, pa frikë, pa turp dhe shpesh, ndonjëherë edhe pa dashuri.Gjithçka, në funksion të një shëndeti të mirë, duke humbur kaloritë e tepërta, pa shkuar në palestër dhe pa bërë vrap.
Ata kanë bërë me dije gjithashtu, se puthja franceze është akoma edhe më e shtrenjtë në aspektin e kalorive, sidomos nëse praktikohet të paktën për dhjetë minuta.
E gjitha kjo, sepse puthja rrit nivelin e të rrahurave të zemrës dhe ndihmon prodhimin e adrenalinës, duke prodhuar një efekt të ngjashëm me atë të një udhëtimi me biçikletë.
Madje, ajo ndihmon edhe për të aktivizuar lëvizjen e fytyrës, si edhe për të qëndruar gjithmonë të rinj./NOA/
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Sa më shumë puthni, aq më shumë dobësoheni
Pse sthu ti,te puth ke te me dali perpara.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Ku pelqeni te puthni me shume.....???
» Si te dobësoheni sa me shpejt tek barku?
» Ushqimet qe ju ndihmojne te dobesoheni ne vjeshte
» Te punoni ne kembe , ju ndihmon te dobesoheni
» 10 mënyrat si mund të dobësoheni duke pirë ujë.
» Si te dobësoheni sa me shpejt tek barku?
» Ushqimet qe ju ndihmojne te dobesoheni ne vjeshte
» Te punoni ne kembe , ju ndihmon te dobesoheni
» 10 mënyrat si mund të dobësoheni duke pirë ujë.
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi