Rita Lati provon Botox-in
2 posters
Faqja 1 e 1
Rita Lati provon Botox-in
Shtohen radhët e personazheve të njohur të cilët provojnë ndërhyrjet estetike për të përmirësuar pamjen e jashtme dhe për të ruajtur freskinë. Një prej tyre është edhe artistja e humorit Rita Lati.
Aktorja është shfaqur me një look të freskët si prej një vajze të re. Për këtë gjë sigurisht merita kryesore i takon geneve të mira të trashëguara në familje.Por, gjithashtu nuk mund të lëmë pa përmendur edhe disa ndërhyrje të vogla estetike për rregullimin e pamjes siç është botox- i.Falë një trajtimi të tillë estetik, Rita vazhdon të mbetet e njëjta, madje edhe më e bukur nga ajo që kemi njohur në fillim të karrierës së saj dhe këtu meriton sigurisht komplimente. Bluetooth
Aktorja është shfaqur me një look të freskët si prej një vajze të re. Për këtë gjë sigurisht merita kryesore i takon geneve të mira të trashëguara në familje.Por, gjithashtu nuk mund të lëmë pa përmendur edhe disa ndërhyrje të vogla estetike për rregullimin e pamjes siç është botox- i.Falë një trajtimi të tillë estetik, Rita vazhdon të mbetet e njëjta, madje edhe më e bukur nga ajo që kemi njohur në fillim të karrierës së saj dhe këtu meriton sigurisht komplimente. Bluetooth
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Rita Lati provon Botox-in
kur e kan provuar te tjerat pse mos ta bej dhe kjo nje gje te tille.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Rita Ora më 26 maj në ‘Rinora 4’
» Rita Ora ne frigorifer
» Rita Hirushja e 2012-ësc
» Rita Ora me bikini!