Rihanna në kërkim “të shpirtmirit”
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Rihanna në kërkim “të shpirtmirit”
Këngëtarja atraktive Rihanna mori pjesë në emisionin e Jonathan Ross-it, ku e mohoi se është në lidhje me Chris Brown-in, duke pohuar se është e vetme. Ajo tha se i është gërditur kjo formë e jetesës, dhe se dëshiron të jetë me dikë që është “argëtues dhe shpirtmirë”.
“Jeta si e vetme është tmerr i vërtetë. Nuk dëshirojë që edhe më tutje të jem e vetme, dhe dua që jetën time ta ndajë me dikë. Kjo momentalisht më mungon. Do të dëshiroja të njihja dikë që është argëtues dhe shpirtmirë”, tha Rihanna.
Ajo këto ditë është duke e promovuar albumin “Talk That Talk”, ndërsa moderatorit i tha se e adhuron albumin e Adele-s, atë “21” sepse e gjeti veten në të./knninfo/
“Jeta si e vetme është tmerr i vërtetë. Nuk dëshirojë që edhe më tutje të jem e vetme, dhe dua që jetën time ta ndajë me dikë. Kjo momentalisht më mungon. Do të dëshiroja të njihja dikë që është argëtues dhe shpirtmirë”, tha Rihanna.
Ajo këto ditë është duke e promovuar albumin “Talk That Talk”, ndërsa moderatorit i tha se e adhuron albumin e Adele-s, atë “21” sepse e gjeti veten në të./knninfo/
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Rihanna në kërkim “të shpirtmirit”
e dashur ske djem te mire sot,,,,,,,,,,,,,
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Në kërkim të lexuesit
» Në kërkim të pafajësisë
» Njerez ne kerkim te adrenalines
» Bayerni në kërkim të N’Zogbia
» Juventusi në kërkim të Torres?
» Në kërkim të pafajësisë
» Njerez ne kerkim te adrenalines
» Bayerni në kërkim të N’Zogbia
» Juventusi në kërkim të Torres?
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi