Fotografia nga Prishtina në garën e “National Geographic”
2 posters
Fotografia nga Prishtina në garën e “National Geographic”
Vetë fotografia përmban një rrëfim në vete. Është bërë spontanisht në njërin ndër kulmet e banesave në lagjen “Ulpiana”, fiks gjashtë vjet më parë. Atëkohë autorja nuk kishte pasur plane.
Tek në fund të muajit shkurt, Blerta Zabërgja ka marrë guximin që fotografinë e saj ta dërgojë në adresë të “National Geographic”. Fotografia e saj, shkruan sot “Koha Ditore”, është përzgjedhur nga redaktorët e revistës së famshme nga miliona fotografi të postuara dhe po garon me 35 tjera në “Your Shot”.
Si shpërblim, fotografia do të publikohet në numrin e ardhshëm të revistës prestigjioze. E gjitha varet nga votimet që po bëhen përmes internetit. Deri të enjten vonë, ajo ishte ndër fotografitë më të votuara në ueb-faqen e revistës.
Tek në fund të muajit shkurt, Blerta Zabërgja ka marrë guximin që fotografinë e saj ta dërgojë në adresë të “National Geographic”. Fotografia e saj, shkruan sot “Koha Ditore”, është përzgjedhur nga redaktorët e revistës së famshme nga miliona fotografi të postuara dhe po garon me 35 tjera në “Your Shot”.
Si shpërblim, fotografia do të publikohet në numrin e ardhshëm të revistës prestigjioze. E gjitha varet nga votimet që po bëhen përmes internetit. Deri të enjten vonë, ajo ishte ndër fotografitë më të votuara në ueb-faqen e revistës.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Fotografia nga Prishtina në garën e “National Geographic”
E meriton sepse qenka me te vertet e mrekullueshm,e.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Turizmi ballkanas, në “National Geographic”
» “Titanic”, Cameron përkrah National Geographic
» E gjithë bibloteka e “National Geographic” në një hard drive
» Fotografia Shqiptare