Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Adele dëgjon zëra të çuditshëm në vilën e saj People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Adele dëgjon zëra të çuditshëm në vilën e saj People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Adele dëgjon zëra të çuditshëm në vilën e saj

2 posters

Shko poshtë

Adele dëgjon zëra të çuditshëm në vilën e saj Empty Adele dëgjon zëra të çuditshëm në vilën e saj

Mesazh nga Emona Fri 9 Mar 2012 - 0:55

Adele dëgjon zëra të çuditshëm në vilën e saj 09-LA-RAJON_DHE_BOTEVriten_pengjet_ne_NigeriKëngëtarja ish-shoferen e saj e ka punësuar si truprojë për të qenë tërë kohën pranë saj. Disa herë gjatë natës ajo u zgjua nga zhurmat e çuditshme dhe frikësohet që të flejë.

Edhe pse kohëve të fundit mediat britanike raportuan se Adele po kënaqet me vilën luksoze në Sussex, tani nuk dihet se sa do të qëndrojë këngëtarja në rezidencën e saj të re.

Miqtë e saj kanë zbuluar se gjatë natës disa herë e kanë zgjuar zëra të çuditshëm, të cilët e kanë bërë që përnjëmend të ‘kërcejë’ nga shtrati.

Këngëtarja më pas premtoi se në vilën, e cila ishte dikur një manastir, në të cilën, ndër të tjera, ka dhjetë dhoma dhe dy pishina noti, kurrë nuk do ta kalojë më natën vetëm.

Muajin e kaluar ndërtesën luksoze në të cilën jeton ajo ia ka shfaq para kamerave moderatorit Anderson Cooper.

“Adele ishte aq e ngazëllyer që kishte marrë një vilë aq të mirë e të madhe, por doli që megjithatë të mos jetë aq e lumtur. Ajo tani është e bindur që vila është e mallkuar”, ka zbuluar një mikeshë e saj./knninfo/

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Adele dëgjon zëra të çuditshëm në vilën e saj Empty Re: Adele dëgjon zëra të çuditshëm në vilën e saj

Mesazh nga Anakonda Fri 16 Mar 2012 - 21:19

shko e kontrollohu se qenke cmendur zotrote,pasi fantazmat sekzistojne.
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye