Përsëri “sulmon” me dekoltenë e saj
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Përsëri “sulmon” me dekoltenë e saj
Edhe pse është bërë e njohur si fituesja e parë e reality-shout “Top model”, Adrianne Curry, megjithatë, për masën e gjerë më shumë po kujtohet për publikimin e vazhdueshëm të fotografive të saja provokative në “Twitter”.
Kështu Adrianne Curry së fundi ka publikuar në rrjetin e lartpërmendur shoqëror disa fotografi të dekoltesë së saj, nga të cilat njëra foto është bërë nga perspektiva si e sheh vetë Curry.
“Evolucioni është fascionues... Gjinjtë tanë kanë evoluuar, kështu që e kanë marrë primatin nga prapanica për tërheqjen e meshkujve”, kishte shkruar ajo nën fotografi.
Curry kohë më parë iu kishte premtuar adhuruesve që kur të arrijë shifrën prej 300.000 përcjellësve në “Twitter” do të zhvishet lakuriq, ndërsa pas arritjes së numrit “magjik” ajo edhe e mbajti premtimin./knninfo/
Kështu Adrianne Curry së fundi ka publikuar në rrjetin e lartpërmendur shoqëror disa fotografi të dekoltesë së saj, nga të cilat njëra foto është bërë nga perspektiva si e sheh vetë Curry.
“Evolucioni është fascionues... Gjinjtë tanë kanë evoluuar, kështu që e kanë marrë primatin nga prapanica për tërheqjen e meshkujve”, kishte shkruar ajo nën fotografi.
Curry kohë më parë iu kishte premtuar adhuruesve që kur të arrijë shifrën prej 300.000 përcjellësve në “Twitter” do të zhvishet lakuriq, ndërsa pas arritjes së numrit “magjik” ajo edhe e mbajti premtimin./knninfo/
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Përsëri “sulmon” me dekoltenë e saj
ke lan kokrren e namit keta modelet ne ditet e sotme.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Femra me dekoltenë më të bukur është.
» PD sulmon Ina Ramën
» Berisha i sulmon të gjithë
» Downey, Jr. Përsëri Baba
» T.I përsëri në burg
» PD sulmon Ina Ramën
» Berisha i sulmon të gjithë
» Downey, Jr. Përsëri Baba
» T.I përsëri në burg
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi