Sezoni i ri i Formula 1, nis me supriza
2 posters
Faqja 1 e 1
Sezoni i ri i Formula 1, nis me supriza
Luis Hamilton me McLaren do të niset i pari në garën hapëse të kampionatit të Formual 1. Piloti britanik arriti të shënojë xhiron më të shpejtë në “Australian Grand Prix” me 1 minutë e 24.922 sekonda duke lënë pas ish-kampionin e botës Button.
Në këtë mënyrë McLaren rikthehet fuqishëm duke marrë për herë të pas që prej vitit 2009 dy vendet e para të nisjes. Piloti francez Romain Grosjean ishte surpriza më e madhe e çeljes së kampionatit pasi me makinën Renault u pozicionua në vendin e tretë për nisje. Shtatherë kampioni i botës Majkëll Shumaker do të jetë i katërti kurse Vetel i cili sezonin e kaluar siguroi 15 pole pozition ka mundur të sigurojë vendin e gjashtë. Për Ferrarin vazhdojnë problemet. Dy pilotët e saj, do të nisen nga vendi 12, Alonso dhe 16 Masa. /F.S/
Në këtë mënyrë McLaren rikthehet fuqishëm duke marrë për herë të pas që prej vitit 2009 dy vendet e para të nisjes. Piloti francez Romain Grosjean ishte surpriza më e madhe e çeljes së kampionatit pasi me makinën Renault u pozicionua në vendin e tretë për nisje. Shtatherë kampioni i botës Majkëll Shumaker do të jetë i katërti kurse Vetel i cili sezonin e kaluar siguroi 15 pole pozition ka mundur të sigurojë vendin e gjashtë. Për Ferrarin vazhdojnë problemet. Dy pilotët e saj, do të nisen nga vendi 12, Alonso dhe 16 Masa. /F.S/
Re: Sezoni i ri i Formula 1, nis me supriza
i papam eshte ky Luis Hamilton.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» F1- Sezoni i ri i F1
» Divjakë, nis sezoni turistik pa ujë