Skandali i debateve mes'' intelektualeve'' ne televizione shqiptare!
2 posters
Faqja 1 e 1
Skandali i debateve mes'' intelektualeve'' ne televizione shqiptare!
Bien nën çdo nivel debatet televizive në Shqipëri. Rasti më i keq ka qenë ai i përplasjes së paprecendent ndërmjet gazetarëve Frrok Çupi dhe Eduard Zaloshnja në një debat televiziv.
Debati nisi pasi Çupi tentoi të krahasojë Zërin e Amerikës me Zërin e Popullit të kohës së diktaturës, për shkak të një interviste që media amerikane i kishte marrë ish-ambasadorit amerikan në Tiranë, Withers, njofton indeksonline.
Zaloshnja e ka quajtur Çupin spiun e komunist, ndërsa ky i fundit i është kundërpërgjigjur duke e quajtur rrefugjat.
Kishe një motër k***ë, e solle në PD dhe erdhe pas saj, i ka thënë ai më pas Zaloshnjës. Zaloshnja është detyruar të largohet nga studio teksa drejtuesi i emisionit bëntë thirrje për të ulur audion e mikrofonave.
Ja një pjesë e debatit mes tyre:
Zaloshnja: Ti ke punuar te Zëri i Popullit. Të kam pasur komshi, shkoje te Zëri i Popullit që në pikë të sabaut.
Çupi: Ndërkohë që ti skishe shkollë, skishe pikën e shkollës, unë punoja të Zëri i Popullit.
Çupi: Zëri i Amerikës është media.
Zaloshnja: Zëri i Amerikës është zëri i Shteteve të Bashkuara të Amerikës.
Çupi: Një rrefugjat i Amerikës vjen e thotë unë njoh Amerikën.
Zaloshnja: Ti ngatërron Zërin e Popullit me Zërin e Amerikës.
Çupi: Nga rrefugjat në Amerikë nuk mund të vish të thuash jam analist amerike.
Zaloshnja: Jam doktor shkencash. Ti ke qenë një spiun, ti ke qenë spiuni lagjes, unë të kam pasur në një lagje.
Çupi: Ti nesër shkon në gjyq, ti.
Zaloshnja: Për Zërin e Popullit fol sat ë duash, ke qenë me vite atje, ke punuar.
Çupi: Ti je një batakçi. ( .) Kishe një motër k***ë dhe e solle në PD. Kishe një motër k***ë, e solle në PD dhe erdhe pas saj. Ti je një rrefugjat që flet kot së koti. Një pis i pafundëm
Turp tu thuash intelektuale ketyre qe me sharje me te ndryshme mundohen ti ngjiten karrieres ne politike.
Per me shume shihni videon per ato qe nuk jane ne dijeni.
http://www.albeu.com/kryetitull/skan...(video)/68907/
Debati nisi pasi Çupi tentoi të krahasojë Zërin e Amerikës me Zërin e Popullit të kohës së diktaturës, për shkak të një interviste që media amerikane i kishte marrë ish-ambasadorit amerikan në Tiranë, Withers, njofton indeksonline.
Zaloshnja e ka quajtur Çupin spiun e komunist, ndërsa ky i fundit i është kundërpërgjigjur duke e quajtur rrefugjat.
Kishe një motër k***ë, e solle në PD dhe erdhe pas saj, i ka thënë ai më pas Zaloshnjës. Zaloshnja është detyruar të largohet nga studio teksa drejtuesi i emisionit bëntë thirrje për të ulur audion e mikrofonave.
Ja një pjesë e debatit mes tyre:
Zaloshnja: Ti ke punuar te Zëri i Popullit. Të kam pasur komshi, shkoje te Zëri i Popullit që në pikë të sabaut.
Çupi: Ndërkohë që ti skishe shkollë, skishe pikën e shkollës, unë punoja të Zëri i Popullit.
Çupi: Zëri i Amerikës është media.
Zaloshnja: Zëri i Amerikës është zëri i Shteteve të Bashkuara të Amerikës.
Çupi: Një rrefugjat i Amerikës vjen e thotë unë njoh Amerikën.
Zaloshnja: Ti ngatërron Zërin e Popullit me Zërin e Amerikës.
Çupi: Nga rrefugjat në Amerikë nuk mund të vish të thuash jam analist amerike.
Zaloshnja: Jam doktor shkencash. Ti ke qenë një spiun, ti ke qenë spiuni lagjes, unë të kam pasur në një lagje.
Çupi: Ti nesër shkon në gjyq, ti.
Zaloshnja: Për Zërin e Popullit fol sat ë duash, ke qenë me vite atje, ke punuar.
Çupi: Ti je një batakçi. ( .) Kishe një motër k***ë dhe e solle në PD. Kishe një motër k***ë, e solle në PD dhe erdhe pas saj. Ti je një rrefugjat që flet kot së koti. Një pis i pafundëm
Turp tu thuash intelektuale ketyre qe me sharje me te ndryshme mundohen ti ngjiten karrieres ne politike.
Per me shume shihni videon per ato qe nuk jane ne dijeni.
http://www.albeu.com/kryetitull/skan...(video)/68907/
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Skandali i debateve mes'' intelektualeve'' ne televizione shqiptare!
Skandale e cfare skandalesh,si skan turp nje pal njerez.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Arian Çani: Drejtuesit e debateve janë, në shumicën e tyre, të paaftë
» KOSOVA ËSHTË SHQIPTARE,MBETET SHQIPTARE DHE I PËRKET SHQIPËRISË
» Kryetari i Kosovës-skandali i rradhës...
» Skandali i peshkopit, furtunë në media
» Skandali, fëmijët regjistrohen në kopsht si handikapatë
» KOSOVA ËSHTË SHQIPTARE,MBETET SHQIPTARE DHE I PËRKET SHQIPËRISË
» Kryetari i Kosovës-skandali i rradhës...
» Skandali i peshkopit, furtunë në media
» Skandali, fëmijët regjistrohen në kopsht si handikapatë
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi