Electra: Arma kryesore e femrave, vetëbesimi
2 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Electra: Arma kryesore e femrave, vetëbesimi
Carmen Electra kishte dashur që libri i saj t’i forcojë femrat. Ish bukuroshja e serisë 'Baywatch' në vitin 2007 kishte botuar librin me këshilla me titull 'How To be Sexy', me të cilin kishte dashur që të rris vetëbesimin e femrave.
“Mesazhi të cilin kam dashur ta barti, është se secila ka diçka speciale për veten e tyre që nuk u pëlqen, duke përfshirë edhe modelet, yjet e filmit dhe të muzikës.
Duhet t’i përqafoni ato që i keni, sepse do të forconi vetëbesimin dhe do të ndjeheni mirë për veten tuaj dhe njëherit seksi”, ka thënë ajo.
“Mesazhi të cilin kam dashur ta barti, është se secila ka diçka speciale për veten e tyre që nuk u pëlqen, duke përfshirë edhe modelet, yjet e filmit dhe të muzikës.
Duhet t’i përqafoni ato që i keni, sepse do të forconi vetëbesimin dhe do të ndjeheni mirë për veten tuaj dhe njëherit seksi”, ka thënë ajo.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Electra: Arma kryesore e femrave, vetëbesimi
e vertet kjo,edhe pse ka disa qe se perdorin ket arme
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» A e vrau vetëbesimi i tepruar Steve Jobs?
» U gjet arma më e vjetër në historinë e njerëzimit.
» 10 problemet kryesore të familjes shqiptare sot
» Të drejtat e fëmijëve, në vëmendje kryesore
» Shqetësimet kryesore të diasporës kosovare
» U gjet arma më e vjetër në historinë e njerëzimit.
» 10 problemet kryesore të familjes shqiptare sot
» Të drejtat e fëmijëve, në vëmendje kryesore
» Shqetësimet kryesore të diasporës kosovare
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi