“Ti shih ndeshjen… unë po të tradhtoj ndërkohë”
5 posters
Faqja 1 e 1
“Ti shih ndeshjen… unë po të tradhtoj ndërkohë”
43 për qind e femrave mendojnë ta tradhtojnë partnerin gjatë ndeshjeve, nëse ai është një tifoz i futbollit. Duket se tashmë femrat kanë kaluar nga ankesat e tipit “pse më lë vetëm e shkon të shohësh ndeshjen me shokët” te “hakmarrja” konkrete.
Sipas sondazhit të kryer nga Ashleymadison.com, një faqe në internet që merret me tradhëtitë në çift, më shumë se 2 gra në 5 përfitojnë nga rasti për ta tradhtuar partnerin gjatë kohës që ky I fundit është “zhytur” në një ndeshje futbolli.
“Një ndeshje fotbolli është rasti i artë i femrave, – thotë autori i sondazhit. – Në këto raste, burrat janë shumë të përqendruar tek ndeshja dhe gratë nuk kanë nevojë të shpikin justifikime për të dalë nga shtëpia në çfarëdo ore”.
Sipas sondazhit, 67 për qind e femrave që nuk zgjedhin “arratisjen” kur partneri sheh ndeshjen kanë preferenca të tjera si shoping (21%), një kafe me shoqet (19 %) dhe një film në kinema (2%).
Ndërsa 15 % e femrave duket se janë edhe vetë tifoze. Ato nuk ndihen aspak të lëna pasdore, por e kuptojnë zgjedhjen e partnerit dhe e mbështesin atë. / G.N.
Sipas sondazhit të kryer nga Ashleymadison.com, një faqe në internet që merret me tradhëtitë në çift, më shumë se 2 gra në 5 përfitojnë nga rasti për ta tradhtuar partnerin gjatë kohës që ky I fundit është “zhytur” në një ndeshje futbolli.
“Një ndeshje fotbolli është rasti i artë i femrave, – thotë autori i sondazhit. – Në këto raste, burrat janë shumë të përqendruar tek ndeshja dhe gratë nuk kanë nevojë të shpikin justifikime për të dalë nga shtëpia në çfarëdo ore”.
Sipas sondazhit, 67 për qind e femrave që nuk zgjedhin “arratisjen” kur partneri sheh ndeshjen kanë preferenca të tjera si shoping (21%), një kafe me shoqet (19 %) dhe një film në kinema (2%).
Ndërsa 15 % e femrave duket se janë edhe vetë tifoze. Ato nuk ndihen aspak të lëna pasdore, por e kuptojnë zgjedhjen e partnerit dhe e mbështesin atë. / G.N.
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: “Ti shih ndeshjen… unë po të tradhtoj ndërkohë”
edhe kete e bejne femrat :A
valtori- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : ne havana
Postime : 2505
Gjinia :
Anëtarësuar : 13/12/2011
Mosha : 43
Hobi : te ngacmoj inteligjentet
Re: “Ti shih ndeshjen… unë po të tradhtoj ndërkohë”
acife cjan kto gjera qe beni ju moj
sguxon robi te shikoje pak sport
sguxon robi te shikoje pak sport
Albert- I/e Regjistruar
- Vendbanimi : selanik
Postime : 7055
Gjinia :
Anëtarësuar : 15/07/2010
Mosha : 80
Hobi : sekret
Similar topics
» U martova me mbleseri dhe tani po tradhtoj burrin tim
» Nderkohe qe po flet me te dashurin ne skype nga mbrapa shfaqet…
» Shih veten tende pas shum vjetesh
» Pato mezi e pret ndeshjen ndaj Juves
» Digjet flamuri shqiptar, nacionalistët pezullojnë ndeshjen Itali-Serbi
» Nderkohe qe po flet me te dashurin ne skype nga mbrapa shfaqet…
» Shih veten tende pas shum vjetesh
» Pato mezi e pret ndeshjen ndaj Juves
» Digjet flamuri shqiptar, nacionalistët pezullojnë ndeshjen Itali-Serbi
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi