Prindërit e Vlashit: Elvisi i paftyrë, e kemi mbajtur në shtëpi
2 posters
Faqja 1 e 1
Prindërit e Vlashit: Elvisi i paftyrë, e kemi mbajtur në shtëpi
Mund të quhet pa dyshim personazhi më i diskutuar i këtij edicioni të “Big Brother”. Vetëm se, nëse deri tani personazhet që kanë pushtuar faqet e gazetave, kanë qenë ata që kanë luajtuar më fort brenda shtëpisë, me Vlashin ka ndodhur e kundërta.Ai është ndoshta një nga banorët më të qetë të këtij ‘reality’. Në këtë ka ndikuar fakti që Vlashi nuk ka qenë krejtësisht i panjohur, dhe më së shumti kanë ndikuar ish-banorët, që kanë dhënë deklarata të forta lidhur me figurën e tij. Lajmet, thashethemet dhe deklaratat nuk kanë impresionuar vetëm publikun, por kanë shqetësuar edhe familjen e Vlash Martikës, e cila deri tani nuk ka pranuar të japë asnjë prononcim për mediat.Ju kanë shqetësuar thashethemet dhe lajmet që kanë dalë për Vlashin?Ne e dimë që për personazhet që marrin pjesë në “Big Brother” dalin thashetheme të ndryshme dhe këtë e prisnim. Por ajo që na ka shqetësuar vërtetë shumë është ajo ç’ka ka thënë Elvisi. Ne deri tani kemi dëgjuar vetëm versionin e Elvisit.
Cila është e vërteta juaj? E njihni ju Elvisin?
Ne na ka ardhur shumë keq nga fjalët e Elvisit dhe nuk e prisnim nga ai. Ai u tregua i pafytyrë. Ne e kemi respektuar Elvisin si shokun e Vlashit dhe e kemi mbajtur një muaj në shtëpinë tonë këtu në Durrës. Këtë e kemi bërë me gjithë zemër dhe normalisht nuk na pëlqeu sjellja e tij, dhe fjalët që tha për djalin pasi doli nga “Big Brother”. Asgjë nga ato që ai ka thënë nuk është e vërtetë. Vlashi nuk është gay, sepse ne e njohim dhe përpos të tjerave në gjithë këto vite e kemi parë të lidhur me femra. Por edhe sikur të ishte nuk i takonte Elvisit ta thoshte, sidomos për respekt karshi nesh. Pastaj ai deri tani ka folur vetëm për Vlashin, në të gjitha intervistat dhe ka harruar të flasë për veten e tij. Kështu
i bie të jetë ai i dashuruar me Vlashin dhe jo e kundërta.
(Bluetooth)
Cila është e vërteta juaj? E njihni ju Elvisin?
Ne na ka ardhur shumë keq nga fjalët e Elvisit dhe nuk e prisnim nga ai. Ai u tregua i pafytyrë. Ne e kemi respektuar Elvisin si shokun e Vlashit dhe e kemi mbajtur një muaj në shtëpinë tonë këtu në Durrës. Këtë e kemi bërë me gjithë zemër dhe normalisht nuk na pëlqeu sjellja e tij, dhe fjalët që tha për djalin pasi doli nga “Big Brother”. Asgjë nga ato që ai ka thënë nuk është e vërtetë. Vlashi nuk është gay, sepse ne e njohim dhe përpos të tjerave në gjithë këto vite e kemi parë të lidhur me femra. Por edhe sikur të ishte nuk i takonte Elvisit ta thoshte, sidomos për respekt karshi nesh. Pastaj ai deri tani ka folur vetëm për Vlashin, në të gjitha intervistat dhe ka harruar të flasë për veten e tij. Kështu
i bie të jetë ai i dashuruar me Vlashin dhe jo e kundërta.
(Bluetooth)
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Prindërit e Vlashit: Elvisi i paftyrë, e kemi mbajtur në shtëpi
Ti kishit hapur syte,mos ti lenin qe tu mashtronin.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» A kemi te drejte ti gjykojm prinderit tane?
» Elvisi: Vlashi homoseksual dhe tradhtar,
» Po ta kishim mbajtur princin!
» Elvisi injoron xhelozinë e të dashurës, në Tiranë shoqërohet me Ariolën
» Ami: Në shtëpi më pëlqen të komandohem nga Ermali
» Elvisi: Vlashi homoseksual dhe tradhtar,
» Po ta kishim mbajtur princin!
» Elvisi injoron xhelozinë e të dashurës, në Tiranë shoqërohet me Ariolën
» Ami: Në shtëpi më pëlqen të komandohem nga Ermali
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi