Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
E dogjën me acid në fytyrë, vetëvritet ish-valltarja pakistaneze People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
E dogjën me acid në fytyrë, vetëvritet ish-valltarja pakistaneze People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

E dogjën me acid në fytyrë, vetëvritet ish-valltarja pakistaneze

3 posters

Shko poshtë

E dogjën me acid në fytyrë, vetëvritet ish-valltarja pakistaneze Empty E dogjën me acid në fytyrë, vetëvritet ish-valltarja pakistaneze

Mesazh nga Aяtємιѕα Thu 29 Mar 2012 - 11:06

E dogjën me acid në fytyrë, vetëvritet ish-valltarja pakistaneze 52813LONDER-Një ish-valltare në Pakistan i ka dhënë fund jetës, një dekadë pas shpërfytyrimit që iu bë fytyrës së saj pas një sulmi me acid.

Fakhra Younus, 33 vjec i hodh nga kati i gjashtë i një godinë në Romë, Itali sepse nuk duronte dot faktin që ligji pakistanez nuk veproi kurrë në rastin e dhimbshëm të saj.
Trupi i saj u soll sot nga Italia në aeroportin e Karachi-t ku më të prekurit ishin familjarët.

Sulmi ndaj Fakhra-s u krye në maj të vitti 2000 teksa ajo flinte në shtëpinë e nënës së saj, kurse i dyshuar u mor ish-burri i saj, Bilal Khar.
Ndërsa Fakhra u përvëlua me acid, gjithë skena u zhvillua para syve të djalit të saj 5-vjecar.
Hunda e saj shkriu komplet dhe u deshën 39 ndërhyrje kirurgjikale që të rikthenin disi fytyrën e gruas, që dikur ishte shumë e bukur.

Pas ngjarjes ku askush nuk u dënua, nëna e një fëmije u largua në Romë me fëmijën e saj ku dhe vijoi dhe trajtimet mjekësore.

Por, më 17 Mars, ajo i dha fund jetës së saj duke u hedhur nga kati i 6-të i një ndërtese pas lënies së një shënimi ku citohej se, do të kryente vetëvrasje për shkak të heshtjes së ligjit në Pakistan.

Ish-burri Bilal Khar, ish-deputet dhe njekohesisht djali i një guvernatori të pasur pakistanez u arrestua dhe u lirua pas 5 muajsh nën preteksin se nuk kishte prova që e bënin fajtor.
Madje pasi mësoi vdekjen e ish-gruas, Khar u shpreh se ajo me siguri vrau veten se nuk kishte mjaftueshëm para dhe jo se vuante nga plagët e acidit.

Sulmet me acid janë mëse të zakonshëm në Pakistan. Më shumë se 8.500 raste me acid janë raportuar në Pakistan vetëm gjatë vitit 2011.
Por, edhe në rastet se gjendet fajtor, autori nuk dënohet me më shumë se 14 vjet burg.

(d.b/BalkanWeb)E dogjën me acid në fytyrë, vetëvritet ish-valltarja pakistaneze 63461E dogjën me acid në fytyrë, vetëvritet ish-valltarja pakistaneze 63462E dogjën me acid në fytyrë, vetëvritet ish-valltarja pakistaneze 63463E dogjën me acid në fytyrë, vetëvritet ish-valltarja pakistaneze 63464
Aяtємιѕα
Aяtємιѕα
I/e Përjashtuar
I/e Përjashtuar

Postime Postime : 10065
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 20/06/2011

Mbrapsht në krye Shko poshtë

E dogjën me acid në fytyrë, vetëvritet ish-valltarja pakistaneze Empty Re: E dogjën me acid në fytyrë, vetëvritet ish-valltarja pakistaneze

Mesazh nga Arabela Fri 30 Mar 2012 - 0:38

e tmerrshme,,,cmendon ai kafshe se gruaja esh prone e tij???nese nuk te pelqen sjellja apo cfaredo e saj divorcoje o i patru,,,
Arabela
Arabela
Princeshë
Princeshë

Postime Postime : 26332
Anëtarësuar Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha Mosha : 30

E dogjën me acid në fytyrë, vetëvritet ish-valltarja pakistaneze Empty Re: E dogjën me acid në fytyrë, vetëvritet ish-valltarja pakistaneze

Mesazh nga Anakonda Fri 30 Mar 2012 - 18:37

cfare injorantesh mban kjo bote
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mesazh nga Sponsored content

Sponsored content

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi