Kosovarët më të lumtur se shqiptarët
2 posters
Faqja 1 e 1
Kosovarët më të lumtur se shqiptarët
TIRANË- Megjithëse janë ‘si motra’, popullata shqiptare e shqipërisë është me e palumtur se ajo kosovare. Sipas një raporti të Organizatës së Kombeve të Bashkuara, nga 142 shtete Shqipëria renditet në vendin e 89-të për shkallën e palumturisë, ndërsa vendin e parë në rajon e zë Kroacia si vendi më i lumtur për të jetuar.
Ndërsa bashkëkombësit në Kosovë janë më të lumtur se ata në Shqipëri, pasi renditen 20 shkallë më lart se sa Shqipëria për shkallën e lumturisë. Kushtet ekonomiko-sociale, ku mbizotëruese është varfëria deri në mjerim e bëjnë Shqipërinë një popull të palumtur.
Me të njëjtën shkallë jolumturie, Shqipëria renditet përkrah Tunizisë, Nikaraguas e Afrikës së Jugut, dhe pas Iranit, Libisë dhe Pakistanit. Dhe pas Shqipërisë vendet e rajonit ku qytetarët buzëqeshin më pak janë maqedonasit dhe serbët, që psikologët e lidhin me situatën e tensionuar në këto vende.
(el.me/BalkanWeb)
Ndërsa bashkëkombësit në Kosovë janë më të lumtur se ata në Shqipëri, pasi renditen 20 shkallë më lart se sa Shqipëria për shkallën e lumturisë. Kushtet ekonomiko-sociale, ku mbizotëruese është varfëria deri në mjerim e bëjnë Shqipërinë një popull të palumtur.
Me të njëjtën shkallë jolumturie, Shqipëria renditet përkrah Tunizisë, Nikaraguas e Afrikës së Jugut, dhe pas Iranit, Libisë dhe Pakistanit. Dhe pas Shqipërisë vendet e rajonit ku qytetarët buzëqeshin më pak janë maqedonasit dhe serbët, që psikologët e lidhin me situatën e tensionuar në këto vende.
(el.me/BalkanWeb)
Aяtємιѕα- I/e Përjashtuar
- Postime : 10065
Gjinia :
Anëtarësuar : 20/06/2011
Re: Kosovarët më të lumtur se shqiptarët
hallall ua befte zoti,se vrasin mendjen aq shum sa ne
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Studimi gjenetik: Shqiptarët më autoktonë në Ballkan se grekët e serbët
» Kosovarët kremtojnë në rrugë
» Kosovarët do ta lëshonin vendin për 24 orë?!
» Ç’thonë shqiptarët për shqiptarët
» Kosovaret: Shqiperia eshte nje vend i pasigurt
» Kosovarët kremtojnë në rrugë
» Kosovarët do ta lëshonin vendin për 24 orë?!
» Ç’thonë shqiptarët për shqiptarët
» Kosovaret: Shqiperia eshte nje vend i pasigurt
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi