Tortat ‘e krisura’ martesore
Faqja 1 e 1
Tortat ‘e krisura’ martesore
Kur takohen dy të rinj me fantazi të bollshme në kombinim me duart e magjishme të mjeshtërve të tortës, krijohen tortat më të ‘krisura’ martesore.
Tortat martesore janë sfidat më të mëdha të mjeshtërve të tortave. Duke qenë se shumica e atyre që martohen kërkojnë torta tradicionale, punëtorët nëpër ëmbëltore nuk e kanë të vështirë ta kryejnë punën e tyre.
Megjithatë, sfida kryesore vjen kur dikush kërkon diçka krejtësisht tjetër. Në këtë rast, mjeshtri duhet ta shfaqë kreativitetin e vet, në mënyrë që të bëjë diçka të pazakonshme. Ju sjellim disa nga tortat më të ‘krisura’ martesore.
Tortat martesore janë sfidat më të mëdha të mjeshtërve të tortave. Duke qenë se shumica e atyre që martohen kërkojnë torta tradicionale, punëtorët nëpër ëmbëltore nuk e kanë të vështirë ta kryejnë punën e tyre.
Megjithatë, sfida kryesore vjen kur dikush kërkon diçka krejtësisht tjetër. Në këtë rast, mjeshtri duhet ta shfaqë kreativitetin e vet, në mënyrë që të bëjë diçka të pazakonshme. Ju sjellim disa nga tortat më të ‘krisura’ martesore.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Similar topics
» Carlos Bakery, tortat me te mira ne bote.
» 14 mln euro për ceremoninë martesore
» Ceremonia martesore nudo (VIDEO)
» Ndryshimet e riteve martesore ne bote
» Grindjet martesore dhe sëmundjet e zemrës
» 14 mln euro për ceremoninë martesore
» Ceremonia martesore nudo (VIDEO)
» Ndryshimet e riteve martesore ne bote
» Grindjet martesore dhe sëmundjet e zemrës
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi