Çfarë i dhuroi J-Lo Casperit për ditëlindje
3 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Çfarë i dhuroi J-Lo Casperit për ditëlindje
Këngëtarja Jennifer Lopez ka vendosur ta gëzojë të dashurin e saj të ri Casperin, me rastin e ditëlindjes së tij, kështu që e ka dërguar në një restorant romantik për darkë dhe më pas i dorëzoi atij një dhuratë me të vërtetë mbresëlënëse.
Jennifer nuk është kursyer aspak për të dashurin e saj, dhe me rastin e 25-vjetorit të lindjes i ka dhuruar një kamionçinë të re Dodge Ram, i cili vlerësohet 49 mijë dollarë, raporton “People”.
"Jennifer e dinte se Casper me të vërtetë e dëshironte këtë makinë për ditëlindje, kështu që vendosi ta befasonte", tha një burim i afërt me çiftin.
J.Lo gëzimin e ka ndarë me adhuruesit e saj, duke shkruar në profilin e saj në Twitter "Simpatiku sot e ka ditëlindjen, shpresojmë se do ta ketë ditëlindjen më të mirë ndonjëherë. Urime ditëlindjen, arush!"
Kohë më parë miqtë e saj kanë deklaruar se po frikësohen që Casper do ta shfrytëzojë J-Lo dhe e këshilluan këngëtaren që të qëndrojë larg tij, por ajo i kundërshtoi ata duke mos i dëgjuar këshillat e tyre.
Jennifer nuk është kursyer aspak për të dashurin e saj, dhe me rastin e 25-vjetorit të lindjes i ka dhuruar një kamionçinë të re Dodge Ram, i cili vlerësohet 49 mijë dollarë, raporton “People”.
"Jennifer e dinte se Casper me të vërtetë e dëshironte këtë makinë për ditëlindje, kështu që vendosi ta befasonte", tha një burim i afërt me çiftin.
J.Lo gëzimin e ka ndarë me adhuruesit e saj, duke shkruar në profilin e saj në Twitter "Simpatiku sot e ka ditëlindjen, shpresojmë se do ta ketë ditëlindjen më të mirë ndonjëherë. Urime ditëlindjen, arush!"
Kohë më parë miqtë e saj kanë deklaruar se po frikësohen që Casper do ta shfrytëzojë J-Lo dhe e këshilluan këngëtaren që të qëndrojë larg tij, por ajo i kundërshtoi ata duke mos i dëgjuar këshillat e tyre.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Çfarë i dhuroi J-Lo Casperit për ditëlindje
he se dhe pak do ja leje hijen ky kesaj,,,
sa tullac qenka,,,
sa tullac qenka,,,
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha : 30
duket se e dashka shum..........
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
shiko cshikim ka jeniferi ke fotoja e pare,,,si e mamase kur i dhuro femijes se saja nje loder dhe ajo gezohet se atij po i pelqen,,,
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha : 30
Similar topics
» Çfarë i dhuroi Gjyste Vulaj bashkëshortit për Shën Valentinin
» Çfarë duhet që të përjetosh intimitet të vërtetë me dikë? Çfarë është dashuria? Çfarë është intimiteti?
» Hajni ia dhuroi plakës 20 euro
» Njerëz pa ditëlindje
» Cfare eshte per ju BURRERIA?!? Cfare ju ben te mendoni se jeni te tille??
» Çfarë duhet që të përjetosh intimitet të vërtetë me dikë? Çfarë është dashuria? Çfarë është intimiteti?
» Hajni ia dhuroi plakës 20 euro
» Njerëz pa ditëlindje
» Cfare eshte per ju BURRERIA?!? Cfare ju ben te mendoni se jeni te tille??
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi