Sherri me fjalë e ndonjë shuplakë? Diçka normale
2 posters
Faqja 1 e 1
Sherri me fjalë e ndonjë shuplakë? Diçka normale
“Brenda në shkollë përgjithësisht ka grindje. Janë të shpeshta grindjet me fjalë, madje janë diçka normale. Edhe unë jam grindur shpesh me fjalë me shoqet e klasës sime apo me ato të klasave të tjera. Por ka raste që brenda në shkollë ka edhe ndonjë shuplakë apo ndonjë tërheqje flokësh. Nuk është ndonjë çudi e madhe. Por sherret e mëdha me grushte, kapje flokësh e me radhë ndodhin jashtë shkollës. Në këto raste, vajzat mblidhen grupe-grupe dhe zihen midis njëra-tjetrës. Pasi mbështesin shoqen, nëse futet ndonjëra prej shoqeve të vajzës tjetër. Edhe unë jam përfshirë ndonjëherë në këto grindje. Nëse duhet t’i krahasojmë këto grindjet me ato të djemve, nuk kanë ndonjë ndryshim, madje janë shumë të ngjashme”, tregon gjimnazistja, Ligoreta Dhamo. Por sherret nuk mbeten vetëm në shkollë. Sherre e grushte femrash ka sidomos edhe nëpër klube nate, party, kur rivalet ndeshin njëra-tjetrin.
Diçka normale? ju si mendoni
Diçka normale? ju si mendoni
Re: Sherri me fjalë e ndonjë shuplakë? Diçka normale
Me then te drejten esht turp e faqe e zeze te shohesh tek zihen me njeri-0tjetrin.Mire esht qe tu shmangemi konflikteve dhe jo te zihemi per hic gje
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Keni frikë nga vetja dhe a është normale diçka e tillë ?
» A ju beri sod ndonje person ndonje supriz??
» Nje shuplake per...
» Me pak fjale ose me shume fjale
» Sherri me fqinjin, plagosen babë e bir
» A ju beri sod ndonje person ndonje supriz??
» Nje shuplake per...
» Me pak fjale ose me shume fjale
» Sherri me fqinjin, plagosen babë e bir
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi