Hakmerret ndaj të shoqit duke gjetur pesë dashnorë njëkohësisht
4 posters
Faqja 1 e 1
Hakmerret ndaj të shoqit duke gjetur pesë dashnorë njëkohësisht
Një gjermane nga Këlni, Annete Meisl, 39 vjeç ka pasur pesë dashnorë njëkohësisht për mëse dy vjet. Tregtare cigaresh në profesion, ajo zbuloi se i shoqi e tradhtonte me shoqen e saj më të mirë.” E doja edhe pas 15 vitesh martesë, ndaj u lëndova shumë. Që prej atij momenti zemra ime nuk i përkiste më asnjë burri,” thotë ajo gjatë një interviste.
Më pas ajo tregon se gjeti pesë tipa të ndryshëm në internet dhe nisi me ta një lidhje seksuale. “Gjithcka ishte e lejuar përvec dashurisë.Kurrë nuk u flisja për të bërë krahasime me atë se si ishin të tjerët. Dhjetë minuta, kaq ishte seksi më i shkurtër. Por nuk ka qenë kurrë me planifikime oraresh.”-tregon 39 vjecarja.
Ajo e krahason aventurën e saj me një lloj eksperimenti i cili tashmë ka marrë fund. Megjithatë ajo dëshiron që përjetimet e asaj periudhe ti hedhë në një libër: “Dua ta ndaj me të tjerët atë që kam përjetuar… Tashmë nuk ka më pesë meshkujt, por nuk e imagjinoj veten të jetoj me një mashkull të vetëm. Ndoshta nëse dashurohem sërish, ku i dihet ?!”./albobserver.com/
Më pas ajo tregon se gjeti pesë tipa të ndryshëm në internet dhe nisi me ta një lidhje seksuale. “Gjithcka ishte e lejuar përvec dashurisë.Kurrë nuk u flisja për të bërë krahasime me atë se si ishin të tjerët. Dhjetë minuta, kaq ishte seksi më i shkurtër. Por nuk ka qenë kurrë me planifikime oraresh.”-tregon 39 vjecarja.
Ajo e krahason aventurën e saj me një lloj eksperimenti i cili tashmë ka marrë fund. Megjithatë ajo dëshiron që përjetimet e asaj periudhe ti hedhë në një libër: “Dua ta ndaj me të tjerët atë që kam përjetuar… Tashmë nuk ka më pesë meshkujt, por nuk e imagjinoj veten të jetoj me një mashkull të vetëm. Ndoshta nëse dashurohem sërish, ku i dihet ?!”./albobserver.com/
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Hakmerret ndaj të shoqit duke gjetur pesë dashnorë njëkohësisht
per inat te sime vjerre ,,shkoj fle gjume me mullixhine ...
kot ska dale kjo shprehje :A
kot ska dale kjo shprehje :A
dajti modh- V.I.P Anëtarë
- Postime : 17309
Gjinia :
Anëtarësuar : 19/01/2010
alamet gruje paska qene
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Cfare hakmarrje e shpifur..
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
Similar topics
» Pesë minutat e fundit të Çanit: Duke bërë seks
» A keni gjetur veten ndonjëherë duke thënë: "E urrej jetën që po bëj"? Si mund të përjetojë një person ndryshim të vërtetë të jetës? Ndryshim pozitiv?
» A mund të shkruhet historia duke mohuar e duke shfytyruar fakte?
» Të vdesësh duke jetuar apo të jetosh duke vdekur?
» Të vdesësh duke jetuar apo të jetosh duke vdekur
» A keni gjetur veten ndonjëherë duke thënë: "E urrej jetën që po bëj"? Si mund të përjetojë një person ndryshim të vërtetë të jetës? Ndryshim pozitiv?
» A mund të shkruhet historia duke mohuar e duke shfytyruar fakte?
» Të vdesësh duke jetuar apo të jetosh duke vdekur?
» Të vdesësh duke jetuar apo të jetosh duke vdekur
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi