Një shpërthim mahnitës në Diell regjistruar nga teleskopët e NASA (video)
2 posters
Faqja 1 e 1
Një shpërthim mahnitës në Diell regjistruar nga teleskopët e NASA (video)
Shikoni shpërthim diellor më spektakolarë, të regjistrua nga Observatori Termodinamik i NASA-s. Observatori Termodinamik i përket kategorisë së mesme të modelit dhe shkallës së vlerësimeve M1.
Ishte një nga shpërthimet më mahnitëse të regjistruar nga teleskopët e NASA-s, e aq më tepër nga teleskopët e kategorisë Termodinamike M1.
Shpërthimi u regjistruar pasditen e 16-prillit, nga Observatori i NASA-s, siç dhe e konsiderojnë atë astronomët: “Ppërbën një nga dukurit më të mrekullueshme spektakolare që ka parë njerëzimi”.
Sipas shkencëtarëve, shpërthimi i përket kategorisë mesme M1 sipas shkallës së vlerësimeve të NASA-s që i referohen shpërthimeve Diellore.
Sajti MailOnline science, një muaj më parë kishte publikuar një raport në të cilin theksonte se si pritet të ndryshojnë fushat magnetike rreth Diellit dhjetëvjeçarin e ardhëm, duke zvogëluar shpërthimet dhe “njollat” Diellore./albosberver.com/
Ndiqni videon me shpërthimet mahnitëse në Diell:
Ishte një nga shpërthimet më mahnitëse të regjistruar nga teleskopët e NASA-s, e aq më tepër nga teleskopët e kategorisë Termodinamike M1.
Shpërthimi u regjistruar pasditen e 16-prillit, nga Observatori i NASA-s, siç dhe e konsiderojnë atë astronomët: “Ppërbën një nga dukurit më të mrekullueshme spektakolare që ka parë njerëzimi”.
Sipas shkencëtarëve, shpërthimi i përket kategorisë mesme M1 sipas shkallës së vlerësimeve të NASA-s që i referohen shpërthimeve Diellore.
Sajti MailOnline science, një muaj më parë kishte publikuar një raport në të cilin theksonte se si pritet të ndryshojnë fushat magnetike rreth Diellit dhjetëvjeçarin e ardhëm, duke zvogëluar shpërthimet dhe “njollat” Diellore./albosberver.com/
Ndiqni videon me shpërthimet mahnitëse në Diell:
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Një shpërthim mahnitës në Diell regjistruar nga teleskopët e NASA (video)
o zot cfare shperthimi gjigant dhe mahnites
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» NASA: Sa më e pandryshueshme duket Hëna, aq më shumë ajo ndryshon (video)
» Edhe në Diell bie shi! (Video)
» Edhe një tjetër objekt i mistershëm regjistrohet në Diell (video)
» NASA: 21.12.2012, thjeshtë një ditë tjetër (Video)
» Curiosity filmoi UFO në Mars, NASA e fshehu! (video)
» Edhe në Diell bie shi! (Video)
» Edhe një tjetër objekt i mistershëm regjistrohet në Diell (video)
» NASA: 21.12.2012, thjeshtë një ditë tjetër (Video)
» Curiosity filmoi UFO në Mars, NASA e fshehu! (video)
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi