NASA: Sa më e pandryshueshme duket Hëna, aq më shumë ajo ndryshon (video)
2 posters
Faqja 1 e 1
NASA: Sa më e pandryshueshme duket Hëna, aq më shumë ajo ndryshon (video)
Sado që Hëna tregon e pandryshueshme dhe e pa lëvizshme, ajo kurrë nuk ka qenë ashtu siç tregon. Shkencëtarët e NASA-ës, janë munduar të përmbledhin një hipotezë ndryshimi në satelitin e Tokës, duke e paraqitur atë në një video mbresëlënëse.
Krateret dhe formacionet në sipërfaqen e Hënës, ndryshojnë nga herë.
Pra, “ndalesën” fenomenale, që bënë satelitin e tokës të duket thuaj se nuk ka evoluar kurrë, tashmë NASA me një punë të shkëlqyer të shkencëtarëve të saj vjen ta përmbysë, me videon e observatorit të saj: Lunar Reconnaissance Orbiter!
Falë punës së shkëlqyer të shkencëtarëve mund të shohim një pamje të plotësuar dhe një historik më bindës rreth evoluimit të Hënës./albobserver.com/
Shikoni se si u zhvilluan ngjarjet në satelitin e Tokës, pra në Hënë:
Sado që Hëna tregon e pandryshueshme dhe e pa lëvizshme, ajo kurrë nuk ka qenë ashtu siç tregon. Shkencëtarët e NASA-ës, janë munduar të përmbledhin një hipotezë ndryshimi në satelitin e Tokës, duke e paraqitur atë në një video mbresëlënëse.
Krateret dhe formacionet në sipërfaqen e Hënës, ndryshojnë nga herë.
Pra, “ndalesën” fenomenale, që bënë satelitin e tokës të duket thuaj se nuk ka evoluar kurrë, tashmë NASA me një punë të shkëlqyer të shkencëtarëve të saj vjen ta përmbysë, me videon e observatorit të saj: Lunar Reconnaissance Orbiter!
Falë punës së shkëlqyer të shkencëtarëve mund të shohim një pamje të plotësuar dhe një historik më bindës rreth evoluimit të Hënës./albobserver.com/
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: NASA: Sa më e pandryshueshme duket Hëna, aq më shumë ajo ndryshon (video)
ehe gjithshka po shkon drejt ndryshimit;pse mos te ndryshoj edhe hena e shkrete
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Kur të vëzhgohet hëna ?!
» NASA: 21.12.2012, thjeshtë një ditë tjetër (Video)
» Një shpërthim mahnitës në Diell regjistruar nga teleskopët e NASA (video)
» Fotografi sekrete të NASA-s në një video që tregon gjithçka që na mbahet e fshehtë…
» NASA paralajmëron: Asteroidi gjigant kërcënon tokën në Krishtlindje (VIDEO)
» NASA: 21.12.2012, thjeshtë një ditë tjetër (Video)
» Një shpërthim mahnitës në Diell regjistruar nga teleskopët e NASA (video)
» Fotografi sekrete të NASA-s në një video që tregon gjithçka që na mbahet e fshehtë…
» NASA paralajmëron: Asteroidi gjigant kërcënon tokën në Krishtlindje (VIDEO)
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi