Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Vërtetohet, ana e majtë e fytyrës është më e bukur !! People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Vërtetohet, ana e majtë e fytyrës është më e bukur !! People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vërtetohet, ana e majtë e fytyrës është më e bukur !!

3 posters

Shko poshtë

Vërtetohet, ana e majtë e fytyrës është më e bukur !! Empty Vërtetohet, ana e majtë e fytyrës është më e bukur !!

Mesazh nga Emona Wed 25 Apr 2012 - 5:41

A e dini se cila anë e fytyrës suaj është më atraktive? Herën tjetër kur të pozoni kthehuni pak nga ana e djathtë ku në pah del pjesa e majtë e fytyrës dhe do të shikoni se do të dukeni më mirë.Hulumtuesit vërtetojnë se në mënyrë estetike ana e majtë e fytyrës është më atraktive dhe tregon emocione më intensive dhe për këtë arsye është më tërheqëse.Për të arritur këtë përfundim, profesori i psikologjisë James Sikrilo ka fotografuar 10 meshkuj dhe 10 femra. Më pas kanë bërë fotografi nga ana e djathtë dhe e majtë e fytyrës. Më pas kanë ftuar 37 vullnetarë që të vlerësojnë fotografitë dhe shumica kanë pëlqyer fotografitë ku është shfaqur ana e majtë e fytyrës.

“Rezultatet tona tregojnë se pjesa e majtë e fytyrës është më e këndshme dhe më atraktive për tu pare”, tha Sikrilo në një njoftim. Ai po ashtu këshillon që edhe meshkuj edhe femrat të kthehen pak nga ana e djathtë kur të pozojnë dhe kështu do të duken më bukur./B.al/

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Vërtetohet, ana e majtë e fytyrës është më e bukur !! Empty Re: Vërtetohet, ana e majtë e fytyrës është më e bukur !!

Mesazh nga ReBeL Wed 25 Apr 2012 - 6:15

interesant!
ReBeL
ReBeL
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Postime Postime : 159
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 23/04/2012
Mosha Mosha : 41

Vërtetohet, ana e majtë e fytyrës është më e bukur !! Empty Re: Vërtetohet, ana e majtë e fytyrës është më e bukur !!

Mesazh nga Anakonda Sat 5 May 2012 - 18:11

shum shum interesante,po pse sjan te dyja?
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mesazh nga Sponsored content

Sponsored content

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi