Vërtetohet, ana e majtë e fytyrës është më e bukur !!
3 posters
Faqja 1 e 1
Vërtetohet, ana e majtë e fytyrës është më e bukur !!
A e dini se cila anë e fytyrës suaj është më atraktive? Herën tjetër kur të pozoni kthehuni pak nga ana e djathtë ku në pah del pjesa e majtë e fytyrës dhe do të shikoni se do të dukeni më mirë.Hulumtuesit vërtetojnë se në mënyrë estetike ana e majtë e fytyrës është më atraktive dhe tregon emocione më intensive dhe për këtë arsye është më tërheqëse.Për të arritur këtë përfundim, profesori i psikologjisë James Sikrilo ka fotografuar 10 meshkuj dhe 10 femra. Më pas kanë bërë fotografi nga ana e djathtë dhe e majtë e fytyrës. Më pas kanë ftuar 37 vullnetarë që të vlerësojnë fotografitë dhe shumica kanë pëlqyer fotografitë ku është shfaqur ana e majtë e fytyrës.
“Rezultatet tona tregojnë se pjesa e majtë e fytyrës është më e këndshme dhe më atraktive për tu pare”, tha Sikrilo në një njoftim. Ai po ashtu këshillon që edhe meshkuj edhe femrat të kthehen pak nga ana e djathtë kur të pozojnë dhe kështu do të duken më bukur./B.al/
“Rezultatet tona tregojnë se pjesa e majtë e fytyrës është më e këndshme dhe më atraktive për tu pare”, tha Sikrilo në një njoftim. Ai po ashtu këshillon që edhe meshkuj edhe femrat të kthehen pak nga ana e djathtë kur të pozojnë dhe kështu do të duken më bukur./B.al/
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
ReBeL- I/e Regjistruar
- Postime : 159
Gjinia :
Anëtarësuar : 23/04/2012
Mosha : 41
Re: Vërtetohet, ana e majtë e fytyrës është më e bukur !!
shum shum interesante,po pse sjan te dyja?
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Pastrimi i fytyres eshte i nevojshem edhe gjate dimrit ...
» Jeta eshte e bukur
» Sa Bukur Ështe Miqesia
» Femra me dekoltenë më të bukur është.
» Pse partneri është më i bukur se të tjerët
» Jeta eshte e bukur
» Sa Bukur Ështe Miqesia
» Femra me dekoltenë më të bukur është.
» Pse partneri është më i bukur se të tjerët
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi