Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Sakrifica e fundit, humb jetën duke bërë bamirësi People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Sakrifica e fundit, humb jetën duke bërë bamirësi People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sakrifica e fundit, humb jetën duke bërë bamirësi

2 posters

Shko poshtë

Sakrifica e fundit, humb jetën duke bërë bamirësi Empty Sakrifica e fundit, humb jetën duke bërë bamirësi

Mesazh nga Emona Thu 26 Apr 2012 - 0:10

Sakrifica e fundit, humb jetën duke bërë bamirësi CLAIRE30- vjeçarja Claire Squire ka vendosur të marrë pjesë në maratonën e organizuar përgjatë rrugës Birdcage afër parkut St James por gjithçka ka ndryshuar pak kohë përpara finishit. Claire është ndjerë keq dhe pavarësisht ndihmës së menjëhershme nga ana e mjekëve fatkeqësisht ajo nuk ia ka dalë të jetojë. 30- vjeçarja me profesion parukiere kishte vendosur që të merrtë pjesë në maratonën për bamirësi. Që pas vdekjes së saj, të panjohur nga e gjithë bota kanë derdhur shuma të caktuara parash në mënyrë që të përmbushet dëshira e saj për bamirësi. Për pak orë shuma ka kaluar nga 500 paund në më tepër se 125.000 paund. Të gjitë ata që e kanë njohur 30- vjeçaren janë shprehur se ajo e bënte këtë me shumë dashuri dhe se kushdo që e njihte e kuptonte menjëherë sa entuziaste ishte ajo për këtë bamirësi./P.K/

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Sakrifica e fundit, humb jetën duke bërë bamirësi Empty Re: Sakrifica e fundit, humb jetën duke bërë bamirësi

Mesazh nga Anakonda Thu 26 Apr 2012 - 3:27

sa keq qe luan fati ne ket mewnyre me njerezit
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time