Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Pensionistja suedeze, e ftuar gabimisht në një darkë me ministrin People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Pensionistja suedeze, e ftuar gabimisht në një darkë me ministrin People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pensionistja suedeze, e ftuar gabimisht në një darkë me ministrin

2 posters

Shko poshtë

Pensionistja suedeze, e ftuar gabimisht në një darkë me ministrin Empty Pensionistja suedeze, e ftuar gabimisht në një darkë me ministrin

Mesazh nga Emona Thu 26 Apr 2012 - 0:15

Pensionistja suedeze, e ftuar gabimisht në një darkë me ministrin Foto10

Kur Margareta Winberg ka marrë një ftesë për të marrë pjesë në një darkë zyrtare nga ana e ministrit suedez të Mjedisit, Lena Ex, nuk mundi t’i besonte syve dhe natyrisht që nuk e la t’i shpetonte kjo mundësi për të marrë pjesë në darkë. Por për fat të keq në realitet destinacioni i letrës ishte për një tjetër Margareta Winberg, ish- ministrja e Bujqësisë. Por letra ka shkuar në posten e gabuar dhe këtë incident vetë Ex e ka cilësuar si ‘shumë zbavitëse’. Winberg është një pensioniste 67-vjeçare që jeton në Sundbyberg, komunë e zonës metropolitane të Stokholmit. Ajo tha për gazetat suedeze se edhe pse nuk ishte eksperte në fushën e mjedisit nuk nguroi të merrte pjesë në darkë. E veshur me pantallona të zeza dhe këmishë gruaja është paraqitur në darkë dhe u takua me ‘njerëz mjaft interesantë’, madje dhe me përfaqësues të OKB-së që i kishte parë vetëm në televizion duke marrë pjesë edhe në fotografinë e grupit./P.K/

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Pensionistja suedeze, e ftuar gabimisht në një darkë me ministrin Empty Re: Pensionistja suedeze, e ftuar gabimisht në një darkë me ministrin

Mesazh nga Anakonda Thu 26 Apr 2012 - 3:24

paska pas fat nga njera ane
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time