Lumturia e nje kombi varet nga edukimi i femres se tij !
2 posters
Faqja 1 e 1
Lumturia e nje kombi varet nga edukimi i femres se tij !
A mendoni qe eshte e vertete? Ju lutem spjegoni perse po/jo?
Lumturia -Vete Bota femrore-E nje kombi-E perber dhe si fuqi e femres mund te luan me shtetin-Varet nga edukimi i saj-Nena si e rrit dhe edukon femiun e saj,,ketu babai nuk ka dor te plot por varet nga Nena ne pergjithsi nese vehet ne prov kjo ateher lumturia e nje kombi vie sepse jan popull i mencur i dashur dhe tjera e tjera ky eshte mendimi ime mbi kete thenje filozofike duket qesharake por eshte vetem tkurrje e mendjes.
Si e kuptoni ju kete shprehje?
Lumturia -Vete Bota femrore-E nje kombi-E perber dhe si fuqi e femres mund te luan me shtetin-Varet nga edukimi i saj-Nena si e rrit dhe edukon femiun e saj,,ketu babai nuk ka dor te plot por varet nga Nena ne pergjithsi nese vehet ne prov kjo ateher lumturia e nje kombi vie sepse jan popull i mencur i dashur dhe tjera e tjera ky eshte mendimi ime mbi kete thenje filozofike duket qesharake por eshte vetem tkurrje e mendjes.
Si e kuptoni ju kete shprehje?
Re: Lumturia e nje kombi varet nga edukimi i femres se tij !
nuk mendoj se ka te bej vetem femra me edukimin e vet te nje kombi;por te dyja gfjinite duhet te bejn te pamunduren nese kan deshire qe kombi te vazhdoj perpara;se besoj se femra ka lidhje me nje gje te tille
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Lumturia e nje personi varet nga nje person tjeter ??
» Ribashkimi i Shqipërisë varet nga ne shqiptarët!
» Çfarë peshon më shumë tek ne shqiptarët, kombi apo feja ?
» Disponimi varet edhe nga parfumi
» Ribashkimi i Shqipërisë varet nga ne shqiptarët!
» Disponimi varet edhe nga parfumi
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi