Ndonjehere !!
+38
Burrelsja
Lolita
Aristogata
tipi engjellor
Gjilanasi
Tonii
LaDescarada
CuN@BosS/
Malsori
Lazdrane
Princ
Leo_uk
EMI
bekimi
Xhan
Neta E
pexha
mister.albania
xhensila
Arian 123
Maksi
Bukurosh-Djal
Samuela
Arabela
An0nim
Gladiola
kasperi
Labja
il conte
Besa
bobi 10
Alberti
dajti modh
WebMaster
Shkembi
Єямєℓiиdå
Anakonda
Emona
42 posters
Faqja 8 e 11
Faqja 8 e 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Ndonjehere !!
First topic message reminder :
Ndonjëherë lodhesh . . . Lodhesh duke e parë veten si zhgënjehesh nga persona që i do & i vlerson!! . . . Lodhesh duke ecur përpara me kokën lart sikur asgjë të mos kishe ndodhur , kur në fakt je e shkateruar përbrenda!! . . . Lodhesh duke parë veten si ndryshon cdo dite nga njerzite me dy fytyra!! . . . Lodhesh duke vrapuar pas dikujt që nuk bën asnjë hap për të ardhur drejt teje!! . . . Lodhesh edhe duke prit dicka qe ndoshta sdo te vije kurre!! . . . Vjen nje momente qe lodhesh nga gjithcka qe te rethon,, lodhesh nga padrejtesite e kesaj jete edhe per nje cast do te deshiroje te mos kishe ekzsituar kurre. . .!!
Vazhdoni ju...me gjerat qe ju lodhin nga jeta.
P.s Kujdes temen jo Chit-Chat ...<<<
Ndonjëherë lodhesh . . . Lodhesh duke e parë veten si zhgënjehesh nga persona që i do & i vlerson!! . . . Lodhesh duke ecur përpara me kokën lart sikur asgjë të mos kishe ndodhur , kur në fakt je e shkateruar përbrenda!! . . . Lodhesh duke parë veten si ndryshon cdo dite nga njerzite me dy fytyra!! . . . Lodhesh duke vrapuar pas dikujt që nuk bën asnjë hap për të ardhur drejt teje!! . . . Lodhesh edhe duke prit dicka qe ndoshta sdo te vije kurre!! . . . Vjen nje momente qe lodhesh nga gjithcka qe te rethon,, lodhesh nga padrejtesite e kesaj jete edhe per nje cast do te deshiroje te mos kishe ekzsituar kurre. . .!!
Vazhdoni ju...me gjerat qe ju lodhin nga jeta.
P.s Kujdes temen jo Chit-Chat ...<<<
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Ndonjehere !!
ndonjehere si pa dashje e takoj ate qe nuk mendoj
Malsori- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Gjermani
Postime : 1966
Gjinia :
Anëtarësuar : 16/10/2010
Mosha : 53
Hobi : Lexim, sport, punë
ndonjehere nuk me rrihet
Malsori- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
ndonjehere shkruhet pa menduar fare
Malsori- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
gati me merr gjumi mbi tastiere,,,
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha : 30
jom vetem
Malsori- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
edhe une,,,KleaLove shkruajti:Ndonjehere duhet te qetesoj trurin edhe mos te mendoj asgje
Arabela- Princeshë
Gjinia :
Ndonjehere me shkon mendja per t'a ngrit Arabelen me lart me grad,por s'kam mundesi [You must be registered and logged in to see this image.]
ndonjehere klea ka rene ne dashuri,,,
Arabela- Princeshë
Gjinia :
une jam populli,,,gju me gju me popullin dua,,,flmNeta E shkruajti:Ndonjehere me shkon mendja per t'a ngrit Arabelen me lart me grad,por s'kam mundesi [You must be registered and logged in to see this image.]
Arabela- Princeshë
Gjinia :
Hahaha neta ka qen me lart mi nuk eshte per grade mi kjo rrin per shoqeri ku i hyn kesaj grada ne pune mi njeri i thjesht haha
fare e thjeshte jam,,,buke e kos ha,,,KleaLove shkruajti:Hahaha neta ka qen me lart mi nuk eshte per grade mi kjo rrin per shoqeri ku i hyn kesaj grada ne pune mi njeri i thjesht haha
Arabela- Princeshë
Gjinia :
kopjoj receta nga kjo lart
Arabela- Princeshë
Gjinia :
Hahaha Neta degjo Klean Arabelen e kam me kimet vete un mi yllo ajo meriton gjithcka edhe eshte mase normale e din kjo sa here ndryshojne gjonat ketu asnjehere sme eshte ankuar edhe po te them qe asnje per gradat sme eshte ankuar pervec se Shokut tat
Po pse u ankua shoku im,bre ja hensha zemren atij une [You must be registered and logged in to see this image.]
Cili shok amon hahaha ai u ankua amon se arabela ska grade hahahaha qyqa qyqa po vetem arabela ska nevoj per avokat thuaj apo harrova i vjen keq qe nuk eshte ketu eeeeeeee hahaha
kur te kthehem se di ku kom mbetur
Malsori- V.I.P Anëtarë
Gjinia :
... nuk te ndihmon dot asgje...
Besa- Princeshë
- Vendbanimi : Ne zemren e trojeve shqipatre
Postime : 1402
Gjinia :
Anëtarësuar : 15/10/2011
Mosha : 38
Hobi : muzika,leximi
Na ik menja po shyqyr kena lushnjen afer e na kthehet prape [You must be registered and logged in to see this image.]
CuN@BosS/- WebMaster
- Vendbanimi : - Shijak -Albania
Postime : 6010
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/01/2009
Mosha : 42
Hobi : + Programator @ iNfO!-
CuN@BosS/ shkruajti:Na ik menja po shyqyr kena lushnjen afer e na kthehet prape [You must be registered and logged in to see this image.]
EMI- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 9553
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/09/2011
Hobi : Te iki larg..
se mos te te ngeli ne gryke mi ,,,,Neta E shkruajti:Po pse u ankua shoku im,bre ja hensha zemren atij une [You must be registered and logged in to see this image.]
Arabela- Princeshë
Gjinia :
Po per bes me ngeli nga embelsia e shumte,sepse kishte mjalte aty brenda zemres [You must be registered and logged in to see this image.]Arabela shkruajti:se mos te te ngeli ne gryke mi ,,,, [You must be registered and logged in to see this image.]Neta E shkruajti:Po pse u ankua shoku im,bre ja hensha zemren atij une [You must be registered and logged in to see this image.]
kujdes se maksi te ben per diabet,,,,Neta E shkruajti:Po per bes me ngeli nga embelsia e shumte,sepse kishte mjalte aty brenda zemres [You must be registered and logged in to see this image.]Arabela shkruajti:se mos te te ngeli ne gryke mi ,,,, [You must be registered and logged in to see this image.]Neta E shkruajti:Po pse u ankua shoku im,bre ja hensha zemren atij une [You must be registered and logged in to see this image.]
Arabela- Princeshë
Gjinia :
S'ka gje moj,aje m'a ben diabetin,aje ma sheron [You must be registered and logged in to see this image.]Arabela shkruajti:kujdes se maksi te ben per diabet,,,, [You must be registered and logged in to see this image.]Neta E shkruajti:Po per bes me ngeli nga embelsia e shumte,sepse kishte mjalte aty brenda zemres [You must be registered and logged in to see this image.]Arabela shkruajti:se mos te te ngeli ne gryke mi ,,,, [You must be registered and logged in to see this image.]Neta E shkruajti:Po pse u ankua shoku im,bre ja hensha zemren atij une [You must be registered and logged in to see this image.]
Ndonjëherë ajo që duhet të bësh është të harrosh çfarë ndjen dhe të kujtosh çfarë meriton...!
...jane te merzitshme ditet...
Besa- Princeshë
- Vendbanimi : Ne zemren e trojeve shqipatre
Postime : 1402
Gjinia :
Anëtarësuar : 15/10/2011
Mosha : 38
Hobi : muzika,leximi
Njerëzit thonë që të falesh është veshtirë.. Un them që të falesh është lehtë por të fitosh sërish besimin është vertetë e vështirë…”
Ka mos kuptime.
Arian 123- Legjendë
- Vendbanimi : Hamburg
Postime : 2998
Gjinia :
Anëtarësuar : 30/09/2012
Mosha : 50
Hobi : Tenis,Bowling,Sport.
Faqja 8 e 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Ndonjehere Merzitemi Kot?
» Ju ka Ndodhur Ndonjehere?????
» A do të kthehet ndonjëherë?
» A ka ndodhur ndonjëherë përmbytja e madhe?
» A keni pasur ndonjehere...nje enderr si kjo ?
» Ju ka Ndodhur Ndonjehere?????
» A do të kthehet ndonjëherë?
» A ka ndodhur ndonjëherë përmbytja e madhe?
» A keni pasur ndonjehere...nje enderr si kjo ?
Faqja 8 e 11
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi