Neuer: E dita ku do të gjuajë Ronaldo
2 posters
Faqja 1 e 1
Neuer: E dita ku do të gjuajë Ronaldo
Portieri i Bayernit të Munichut, Manuel Neuer, ka zbuluar se ai e ka studiuar mënyrën e goditjes së penaltive nga ylli i Real Madridit, Cristiano Ronaldo, duke thënë se kjo i ka ndihmuar që ai ta presë penaltinë e futbollistit më të kompletuar në botë në gjysmëfinalen e madhe të zhvilluar në Bernabeu.
“Unë gjithmonë përgatitem për situata të tilla. Trajneri jonë i portierëve, Toni Tapalovic, më tregoi në laptopin e tij para ndeshjes se si Ronaldo i merr penaltitë e tij”.
“Unë mësova se Ronaldo preferon të gjuajë topin në këndin e poshtëm të anës së majtë të portës. Gjatë gjuajtjes së penaltive, e kam ditur se ai do të kërkojë anën e tij të preferuar”, është shprehur Neuer për Bild. /Telegrafi/
“Unë gjithmonë përgatitem për situata të tilla. Trajneri jonë i portierëve, Toni Tapalovic, më tregoi në laptopin e tij para ndeshjes se si Ronaldo i merr penaltitë e tij”.
“Unë mësova se Ronaldo preferon të gjuajë topin në këndin e poshtëm të anës së majtë të portës. Gjatë gjuajtjes së penaltive, e kam ditur se ai do të kërkojë anën e tij të preferuar”, është shprehur Neuer për Bild. /Telegrafi/
Alberti- Legjendë
- Postime : 41743
Gjinia :
Anëtarësuar : 23/11/2009
Mosha : 36
Hobi : Tenisi
Re: Neuer: E dita ku do të gjuajë Ronaldo
po ku di C.ronaldo te luaje futboll;vec shet mend kot
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :