"Para të huajve, bëhet më i vogël se kokrra e grurit"
3 posters
Faqja 1 e 1
"Para të huajve, bëhet më i vogël se kokrra e grurit"
Kompleksi i inferioritetit i përfaqësuesve tanë politikë, është një përmasë që duhet të marrë parasysh në të gjitha skandalet që kanë burim raportet e Shqipërisë me vendet e tjera.
Për shkak të mënyrës si i përzgjedhim njerëzit (militantë ose fisnorë) administrate jonë është nën nivelin e duhur për të komunikuar si e barabartë me një homolog të huaj.
Shtoji kësaj edhe faktin që në ndërgjegjen tonë është mbartur një lloj respekti i tepruar ndaj të huajit, në atë masë sa gjithkushi na duket burrë i mirë dhe shumë i rëndësishëm, vetëm se ka një emër anglosakson.
Edhe kryeministrat tanë nuk kanë bërë përjashtim. Sali Berisha ka qenë dikur disi më nacionalist, dhe në vitet e para, unë e kam votuar, pikërisht sepse dinte t'u fliste si i barabartë së paku fqinjëve tanë.
Por, ai me sa duket u dogj nga qulli në '97-n dhe tani i fryn dhe kosit. Jo grekëve që nuk bëhet fjalë t'u kërkojë reciprocitet, por me sa po vërej, ashtu si edhe paraardhësit e tij, Berisha po e kthen në normë një sjellje të padenjë për postin që mban.
Ndaj shqiptareve, ka raste që sillet si gangster i dorës së parë. P.sh i kërcënohet me VRASJE ditën për diell, publikisht, midis Parlamentit T.Ballës! Kurse para të huajve, qofshin ata edhe të Indisë apo Bangladeshit, bëhet më i vogël se kokrra e grurit!.
Për shkak të mënyrës si i përzgjedhim njerëzit (militantë ose fisnorë) administrate jonë është nën nivelin e duhur për të komunikuar si e barabartë me një homolog të huaj.
Shtoji kësaj edhe faktin që në ndërgjegjen tonë është mbartur një lloj respekti i tepruar ndaj të huajit, në atë masë sa gjithkushi na duket burrë i mirë dhe shumë i rëndësishëm, vetëm se ka një emër anglosakson.
Edhe kryeministrat tanë nuk kanë bërë përjashtim. Sali Berisha ka qenë dikur disi më nacionalist, dhe në vitet e para, unë e kam votuar, pikërisht sepse dinte t'u fliste si i barabartë së paku fqinjëve tanë.
Por, ai me sa duket u dogj nga qulli në '97-n dhe tani i fryn dhe kosit. Jo grekëve që nuk bëhet fjalë t'u kërkojë reciprocitet, por me sa po vërej, ashtu si edhe paraardhësit e tij, Berisha po e kthen në normë një sjellje të padenjë për postin që mban.
Ndaj shqiptareve, ka raste që sillet si gangster i dorës së parë. P.sh i kërcënohet me VRASJE ditën për diell, publikisht, midis Parlamentit T.Ballës! Kurse para të huajve, qofshin ata edhe të Indisë apo Bangladeshit, bëhet më i vogël se kokrra e grurit!.
Re: "Para të huajve, bëhet më i vogël se kokrra e grurit"
Kjo teme zhvendoset nga Letersia Shqiptare, ne nenforumin e Politikes Shqiptare...
Ju Faleminderit...
Ju Faleminderit...
Re: "Para të huajve, bëhet më i vogël se kokrra e grurit"
epo perfituan prej tij;dhe tashi ai qe ka nevoj per ta nuk ka asnje person prane
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Bota bëhet e vogël!
» Mësuesi e ofendon para klasës, vajza e vogël e hedh “knockout”
» Çdo gje eshte e veshtire para se te behet e leht...
» Burg përjetë, ish- ministrja bëhet e para grua që dënohet për gjenociddd
» Kujt i ngjani me shume: "mamit" apo "babait" ???
» Mësuesi e ofendon para klasës, vajza e vogël e hedh “knockout”
» Çdo gje eshte e veshtire para se te behet e leht...
» Burg përjetë, ish- ministrja bëhet e para grua që dënohet për gjenociddd
» Kujt i ngjani me shume: "mamit" apo "babait" ???
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi