Rita Ora, në top 100-shen e femrave më seksi në botë
2 posters
Faqja 1 e 1
Rita Ora, në top 100-shen e femrave më seksi në botë
Si shembull, modelja e njohur Irina Shayk, e dashura e yllit të futbollit Ronaldo, gjendet një vend më poshtë se ajo, në vendin e 95-të!
Këngëtarja e re Rita Ora është bërë e njohur kohëve të fundit si këngëtare e suksesshme në nivel botëror. Por përveç kësaj sipas revistës britanike “FHM” ajo hyn në mesin e femrave më seksi në botë.
“FHM” ka publikuar rezultatet e një ankete të lexuesve të saj, ku kërkohej të arrihej renditja e 100 femrave më seksi në botë.
Rita vërtetë në këtë toplistë zë vetëm vendin 94-t, por edhe kjo nuk është keq, pasi aty gjendet në një shoqëri femrash ndër më të bukurat në botë. Si shembull, modelja e njohur Irina Shayk, e dashura e yllit të futbollit Ronaldo, gjendet një vend më poshtë se ajo, në vendin e 95-të!
Lista është ndërtuar në bazë të votave që kanë dhënë lexuesit meshkuj të kësaj reviste dhe në krye të saj është renditur Tulisa Contostavlos e spektaklit britanik “XFactor”. E dyta është renditur këngëtarja Cheril Cole dhe e treta, Rihanna.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Rita Ora, në top 100-shen e femrave më seksi në botë
aahaaahaahah kam qesh,se mua me than se eshte ne vendin e 10,e jo ne te 100 ahaha e madhe kjo
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Eli Fara, një këngë për Shën Valentin
» Historia e Shen Valentinos
» Imazhe Shen valentini
» 25 prill, festa e Shën Markut