Gruaja me e madhe ne bote (FOTO)
2 posters
Faqja 1 e 1
Gruaja me e madhe ne bote (FOTO)
Në momentin që do të shikoni këto foto mos mendoni se ajo po vuan. Jo! Ajo është shumë e lumtur për trupin e saj madje Susane Eman synon që të arrijë peshën 1 ton. Ajo peshon aktulisht 330 kg dhe tashmë është bërë gruaja me peshën më të madhe duke lënë pas Donna Simpson, e cila është 317 kg. Ajo shpenzon tetë orë duke bërë pazarin pasi i duhet të marrë 21 000 kalori në ditë. Ajo është 32 vjeçe dhe jeton në Arizona të SHBA-së. Nëse jeni çuditur me faktin se ajo kërkon të rrisë peshën e saj, mos harroni se ajo punonsi modele.
Në fund të këtij viti ajo synon të arrijë në 360 kg. “Sa më e madhe që bëhem, aq më mirë ndihem. Ndihem e sigurt dhe seksi”, thotë Susane. Dy vite më parë ajo ishte 237 kg. Ajo bën ushtrime të ndryshme për kontrolle për zemrën dhe pavarësisht se doktorët i kanë kërkuar që të lërë “sfidën”, pasi mund t’i kushtojë jetën, shprehet se do të vendosë rekordin. Doktorët thonë se ajo po “luan ruletë” me jetën e saj dhe shtojnë se nuk ia rekomandojnë askujt një gjë të tillë.
Në fund të këtij viti ajo synon të arrijë në 360 kg. “Sa më e madhe që bëhem, aq më mirë ndihem. Ndihem e sigurt dhe seksi”, thotë Susane. Dy vite më parë ajo ishte 237 kg. Ajo bën ushtrime të ndryshme për kontrolle për zemrën dhe pavarësisht se doktorët i kanë kërkuar që të lërë “sfidën”, pasi mund t’i kushtojë jetën, shprehet se do të vendosë rekordin. Doktorët thonë se ajo po “luan ruletë” me jetën e saj dhe shtojnë se nuk ia rekomandojnë askujt një gjë të tillë.
Re: Gruaja me e madhe ne bote (FOTO)
qyqa none sa qenka kjo,kush esht ai burrre qe merret me ket?
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Pishina më e madhe në botë (FOTO LAJM)
» Mjekët obstetër: Gruaja në karrierë po rrit lindjet në moshë të madhe, shtatzënitë me probleme
» Gruaja me thonjtë më të gjatë në botë, plot 3 metra (FOTO)
» Gruaja 57 vjece publikon foto me bikini: Merr 900 ftesa, me pare ishte e injoruar
» A duhet te marrin pjese edhe burri edhe gruaja ne pregaditjen e ushqimit,apo vetem gruaja ne shtepi
» Mjekët obstetër: Gruaja në karrierë po rrit lindjet në moshë të madhe, shtatzënitë me probleme
» Gruaja me thonjtë më të gjatë në botë, plot 3 metra (FOTO)
» Gruaja 57 vjece publikon foto me bikini: Merr 900 ftesa, me pare ishte e injoruar
» A duhet te marrin pjese edhe burri edhe gruaja ne pregaditjen e ushqimit,apo vetem gruaja ne shtepi
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi