Fidan Shabi është gjetur i vdekur në një banesë në Pejë
2 posters
Faqja 1 e 1
Fidan Shabi është gjetur i vdekur në një banesë në Pejë
Pejë, 12 maj - Fidan Shabi është gjetur i vdekur, i cili ka humbur më 1 maj të këtij viti. Sipas zëdhënësit të Policisë së Kosovës në rajonin e Pejës, Xhevat Ibra, trupi i pajetë i të ndjerit është gjetur në një banesë në afërsi të ish-stacionit të trenit në Pejë. Banesa, sipas policisë, ishte nën përkujdesjen e vajzës së Sali Kastratit, e cila ishte ndaluar më 8 maj nga polici si e dyshuar për implikim në këtë rast. “Është bërë sigurimi i vendit të ngjarjes dhe njësitet përkatëse të hetimeve rajonale, së bashku me prokurorin publik të Qarkut kanë bërë shikimin e këtij vendi për të mbledhur prova dhe dëshmi për ekzaminimin e tyre”, thuhet në komunikatën e policisë. Pas një mesazhi që kishte marrë në telefon nga një person, që pretendonte se ishte femër nga Prishtina, më 1 maj, pas mesnatës, Fidan Shabi kishte dalë për herë të fundit nga shtëpia për të mos u kthyer më.
Re: Fidan Shabi është gjetur i vdekur në një banesë në Pejë
edhe ne ks mesa duket po ndodhin shum gjera si ne vendin tone
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Elbasan, gjendet i vdekur në banesë, 100-vjeçari Sherif Tafani
» Gjendet i pajetë në banesë 63-vjecari. Policia: Ka vdekur 1 javë më parë
» Sërish thirrje raciste në Maqedoni: Shqiptari i vdekur është shqiptar i mirë!!!
» "Është kthyer në jetë" pasi që është shpallur i vdekur
» Eshte e vertete qe shumica e grave jasht shtetit ndahen sepse skane gjetur vetveten me pare !!!
» Gjendet i pajetë në banesë 63-vjecari. Policia: Ka vdekur 1 javë më parë
» Sërish thirrje raciste në Maqedoni: Shqiptari i vdekur është shqiptar i mirë!!!
» "Është kthyer në jetë" pasi që është shpallur i vdekur
» Eshte e vertete qe shumica e grave jasht shtetit ndahen sepse skane gjetur vetveten me pare !!!
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi