Gjuha e vertete e dashurise.
4 posters
Faqja 1 e 1
Gjuha e vertete e dashurise.
Zemer ku do te takohemi se me ka marre malli shume???te dua jeta ime...........shihemi tek kafeneja jone...te puth fort jeta ime.
Secili nga ne te shkruajme nje fjali qe ne mundemi ta perdorim me njeriun qe duam .
Secili nga ne te shkruajme nje fjali qe ne mundemi ta perdorim me njeriun qe duam .
Re: Gjuha e vertete e dashurise.
Te dua nuk ta shpreh dot me germa,por po te jesh afer do ta kuptosh se sa te don zemra.
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
gjuha e dashurise eshte ajo e ndjenjave, e shprehjeve qe i kushtohesh /dedikohesh personit qe dashuron...
nganjehere fjalet jan te teperta..por thjesht gjuha e trupit flet me shume se cdo fjale e thene...
nganjehere fjalet jan te teperta..por thjesht gjuha e trupit flet me shume se cdo fjale e thene...
EMI- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Tirane
Postime : 9553
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/09/2011
Hobi : Te iki larg..
EMI shkruajti:gjuha e dashurise eshte ajo e ndjenjave.
Yeth[You must be registered and logged in to see this image.] , perzoten une personalisht se kam shume zanat me perdor fjale si zemer shpirt te puth shume e kshu gjonash, me duken disi fjal koti[You must be registered and logged in to see this image.] fjale qe me shume ja u them shoqeve sesa burrit jan kto.
Gjuha e dashurise eshte e vecante, e nese e zoteron duhet te jesh krenar/e.
Te don ai/ajo qe te therret ne emer e jo aiajo qe te thot shpirt e zemer.[You must be registered and logged in to see this image.]
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
e ndjenjave,e zemres e puthjeve dhe sidomos ajo dashuri kur ndjenjat jan te verteta dhe te sinqerta
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Gjuha e vertet e dashurise, mesazhet ne telefon
» Gjuha Shqipe...
» GJuha shqipe !!
» Gjuha e Zemres