Familja me 6 breza
3 posters
Faqja 1 e 1
Familja me 6 breza
Një familje në Virxhinia të Shteteve të Bashkuara ka ende gjashtë breza bijash që jetojnë.
Më e madhja e familjes, Moli Ud, ka lindur në vitin 1901 dhe sapo festoi ditëlindjen e 111-të. Më e vogla, Brailin Mari Higins, është vetëm shtatë javëshe.
Mbesa e “nënëmadhes”, 70-vjeçarja Bet Gudson, thotë se 111-vjeçarja ka punuar shumë gjatë gjithë jetës dhe të njëjtën disiplinë pune e ka trashëguar edhe te brezat pasardhës.
E bija e Udsit dhe e ëma e Gudsonit, Lois Minter, ende mbahet fort në moshën 88-vjeçare, ndërkohë që pjesëtaret e tjera të breznisë së gjatë janë përkatësisht 39 dhe 16 vjeç.
“Përkundër lidhjeve të forta familjare, ne jemi shumë të pavarura”, shprehet Marlo Shiflet, 39 vjeç, përfaqësuese e brezit të katërt.
Të gjashtë brezat u bashkuan në prill në ditëlindjen e 111-të të nënës Moli, e cila, sipas vajzave, ishte në formë të shkëlqyer deri në moshën 109-vjeçare.
/Start/E.B/
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Familja me 6 breza
qenkan sa te gjith banoret e nje lagjeje
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Re: Familja me 6 breza
Qyqa ka dhe ktu ri...kam nigju ke nje emision i Aldos ne mjes kur ka qene ke Topi...e merrte ne tel nje 30 vjecare nga elbasani qe ishte gjyshe dhe e kishin ne rrace qe te beheshin nena qe 15 vjece...dhe ajo kishte dhe stergjyshen gjalle akoma...
Dmth i binte qe mbesa e saj te ishte brezi i gjashte me duket...
Po lush ua var ktyre toneve...
Dmth i binte qe mbesa e saj te ishte brezi i gjashte me duket...
Po lush ua var ktyre toneve...
Similar topics
» Të jesh “tironc” nuk u dashkan 7 breza, por të paktën 10 vjet!
» Zbulimi: Miu të bëhet elefant? Duhet të kalojnë 24 milionë breza ...
» Familja ime - Film shqip
» Ja familja me lekuren ngjyre blu
» Familja që vjedh banka
» Zbulimi: Miu të bëhet elefant? Duhet të kalojnë 24 milionë breza ...
» Familja ime - Film shqip
» Ja familja me lekuren ngjyre blu
» Familja që vjedh banka
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi