Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Skandali, 15-vjecarja e zhdukur ne festat e seksit ne Vatikan People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Skandali, 15-vjecarja e zhdukur ne festat e seksit ne Vatikan People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Skandali, 15-vjecarja e zhdukur ne festat e seksit ne Vatikan

2 posters

Shko poshtë

Skandali, 15-vjecarja e zhdukur ne festat e seksit ne Vatikan Empty Skandali, 15-vjecarja e zhdukur ne festat e seksit ne Vatikan

Mesazh nga Emona Wed 23 May 2012 - 12:27

Skandali, 15-vjecarja e zhdukur ne festat e seksit ne Vatikan 1337781229-humbur

Kryeprifti i ekzorcizmit në Vatikan ka bërë në një gazetë italiane deklaratën “bombë”, se një 15-vjeçare e zhdukur rreth 3 dekada më parë, ende në kërkim (mendohet që eshtrat e saj të jenë në varrin e një gangsteri), ishte rrëmbyer për festat e seksit në Vatikan. Ati Gabriel Amorth, 85 vjeç, i cili ka kryer 70.000 ekzorcizma, ka folur ndërsa hetuesit vazhdojnë të ekzaminojnë varrin e gangsterit Enrico de Pedis, në kërkim të Emanuela Orlandit.

Ekspertët e Policisë intensifikuan punën javën e kaluar në varrin e De Pedis, pas një telefonate anonime në një emision televiziv, ku u tha se e vërteta për zhdukjen e Emanuelës në vitin 1983 do të gjendej atje. Në varrin e gangsterit janë gjetur eshtra që nuk i përkasin atij, por analizat nuk kanë përfunduar ende për të vërtetuar nëse janë të vajzës. Megjithatë, at Amorthi, në një intervistë për “La Stampa” tha: “Ky është një krim me motive seksuale.

Kjo është deklaruar më parë edhe nga i ndjeri monsinjor Simeone Duka, arkivist në Vatikan, të cilit i ishte kërkuar të rekrutonte vajza për festa me ndihmën e xhandarmërisë së Vatikanit. “Besoj se Emanuela ka përfunduar në këtë qark. Nuk e kam besuar kurrë teorinë ndërkombëtare (rrëmbimin përtej detit). Kam arsye të besoj se ky rast është seksual. Ai ka çuar në vrasjen dhe fshehjen e trupit të saj.

Përfshihet gjithashtu edhe stafi diplomatik i një ambasade të huaj në Selinë e Shenjtë”. Vatikani nuk ka reaguar dje mbi deklaratat e atit Amorth. Ai ishte caktuar nga Papa Gjon Pali II si shefi i ekzorcistëve në Vatikan. Emanuela Orlandi ishte e bija e një të punësuari në Vatikan dhe trupi i saj nuk është gjendur. Muajin e kaluar, dioqeza e Romës me urdhër të Vatikanit lejoi hapjen e varrit të gangsterit në bazilikën e Sant’Apollinare në qendër të Romës. Në atë kohë bëri shumë përshtypje fakti që një mafioz u varros aty ku prehen krerët e Kishës.(sh.com)

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Skandali, 15-vjecarja e zhdukur ne festat e seksit ne Vatikan Empty Re: Skandali, 15-vjecarja e zhdukur ne festat e seksit ne Vatikan

Mesazh nga Anakonda Wed 30 May 2012 - 17:25

edhe ketu u bekan keshtu lloj festash;u prish dynjoja fare....
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye