Vlorë, personeli i morgut djeg arkivolet e studenteve në plehra
Faqja 1 e 1
Vlorë, personeli i morgut djeg arkivolet e studenteve në plehra
VLORË- Një ditë pas publikimit të lajmit në “GSH” të hedhjes së arkivoleve në mbeturinat e spitalit dhe rrezikut të marrjes nga persona të papërgjegjshëm dhe rishitjes së tyre, kanë reaguar menjëherë vetë punonjësit e morgut, të cilët kanë bërë djegien e tyre.
Arkivolet janë djegur në vendin ku dhe janë hedhur nga ana e vetë personelit një ditë pas tragjedisë së rëndë, pasi nuk u bë asgjë për asgjësimin e tyre larg prej spitalit. Sipas punonjësve të morgut, asgjësimi është kryer me procesverbal, ku është mbajtur shënim dhe momenti i djegies.
Kjo, sipas tyre, për të evituar marrjen e tyre nga individë të papërgjegjshëm të cilët mund t’i përdornin përsëri. Ky problem shqetësues u denoncua një ditë më parë dhe vetë drejtuesit e spitalit u shprehën se kërkonin heqjen e tyre.
(el.me/lajmi sot në GazetaShqiptare/BalkanWeb)
Arkivolet janë djegur në vendin ku dhe janë hedhur nga ana e vetë personelit një ditë pas tragjedisë së rëndë, pasi nuk u bë asgjë për asgjësimin e tyre larg prej spitalit. Sipas punonjësve të morgut, asgjësimi është kryer me procesverbal, ku është mbajtur shënim dhe momenti i djegies.
Kjo, sipas tyre, për të evituar marrjen e tyre nga individë të papërgjegjshëm të cilët mund t’i përdornin përsëri. Ky problem shqetësues u denoncua një ditë më parë dhe vetë drejtuesit e spitalit u shprehën se kërkonin heqjen e tyre.
(el.me/lajmi sot në GazetaShqiptare/BalkanWeb)
Similar topics
» Dështimi i studentëve online, “në klasë mësohet më shumë”
» Foshnja e hedhur në plehra, identifikohet nëna dhe mjekja e abortit
» U gjet dje në plehra, Rubena Moisiu: Ishte foshnje rreth 6 muaj, jo fetus
» Berberi që nuk qeth, por djeg flokët
» Djeg veten me benzinë, vdes 43-vjeçarja
» Foshnja e hedhur në plehra, identifikohet nëna dhe mjekja e abortit
» U gjet dje në plehra, Rubena Moisiu: Ishte foshnje rreth 6 muaj, jo fetus
» Berberi që nuk qeth, por djeg flokët
» Djeg veten me benzinë, vdes 43-vjeçarja
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit: