Mike Stock: Lady Gaga dhe Rihanna s’kanë talent dhe janë të ndyra
3 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Mike Stock: Lady Gaga dhe Rihanna s’kanë talent dhe janë të ndyra
Producenti i muzikës Mike Stock, i cili nënshkroi prodhimin e hiteve të shumta ndërkombëtare të viteve ‘80 dhe ‘90, theksoi se këngëtarët po përdorin seksualitetin që të shesin albumet e tyre, e të cilat janë shumë të dëmshme për të rinjtë e sotëm, raporton Daily Mail.
"Receta është shumë e thjeshtë - vendos disa përmbajtje seksuale në video dhe ke zgjidhur çdo gjë. Kjo nuk është vetëm e thjeshtë, por është edhe mjaft dembele. Gjërat e tilla me siguri tregojnë që interpretuesit i mungon talenti," tha Stock.
Ai shtoi se në shumicën e rasteve seksualiteti në videospote u shërben yjeve amerikane të pop muzikës. Lady GaGa dhe Rihanna, pohon Stock, janë shumë të "ndyra", e që kjo ndikon drejtpërdrejt tek vajzat e reja, të cilat edhe janë caku më i lehtë dhe më i zakonshëm.
"Adele kurrë nuk ka rënë dakord për ta bërë këtë. Ajo është e talentuar dhe thjesht nuk dëshiron të bjerë në atë nivel. Unë mund të them se praktikat e këtilla filluan para 15 vjetëve, kurse më parë nuk kanë ndodhur gjëra të tilla. Të paktën jo deri në këtë masë", thotë Stock
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Mike Stock: Lady Gaga dhe Rihanna s’kanë talent dhe janë të ndyra
Po qe ka te drejte ky Stock, ama edhe zerin e kane te bukur keto te dyja.
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
Re: Mike Stock: Lady Gaga dhe Rihanna s’kanë talent dhe janë të ndyra
per ladyn gagen hajde de;por per rihannen e ka komplet gabim,se ajo esht ylli vertete;e kush esht yll rita ora apo kesha?
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Rihanna, Lady Gaga dhe Adele në Rekordet Guinness
» Lady Gaga e paidentifikueshme pa tualet
» Lady Gaga këndon pa parukë
» Padi kundër Lady Gaga
» Lady Gaga dhe këshillat e saj mbi lëkurën
» Lady Gaga e paidentifikueshme pa tualet
» Lady Gaga këndon pa parukë
» Padi kundër Lady Gaga
» Lady Gaga dhe këshillat e saj mbi lëkurën
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi