Rihanna, Lady Gaga dhe Adele në Rekordet Guinness
3 posters
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Rihanna, Lady Gaga dhe Adele në Rekordet Guinness
SHBA – Këngëtarja e zbuluar nga emisioni X Faktor, Rihanna do të hyjë në librin e Rekordeve Guinness.
Arsye është se ajo ka qëndruar për 5 vite rresht në krye të renditjes së këngës më të mirë në Britaninë e Madhe. Lady Gaga, do të shënoj emrin në këtë libër pasi është personi me më shumë fansa në Twitter. Ndërsa këngëtarja britanike Adele do jetë tre herë e shënuar. Këngëtarja ashtu si Beatles renditet në Top 5 me këngë dhe album.
Arsye është se ajo ka qëndruar për 5 vite rresht në krye të renditjes së këngës më të mirë në Britaninë e Madhe. Lady Gaga, do të shënoj emrin në këtë libër pasi është personi me më shumë fansa në Twitter. Ndërsa këngëtarja britanike Adele do jetë tre herë e shënuar. Këngëtarja ashtu si Beatles renditet në Top 5 me këngë dhe album.
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Rihanna, Lady Gaga dhe Adele në Rekordet Guinness
Adele ka zerin fantastik..mund ta degjoj gjithe diten dhe te mos merzitem...e meriton
Lady Gaga..edhe kjo kendon mire..por eshte pak "crazy" ne stilet e saj te cuditshme.unike...do thoja zerin ta degjofsha fytyren mos ta pafsha..lol
Rihanna..ka pas shume suksese kete vite..kendon bukur edhe kjo..
Lady Gaga..edhe kjo kendon mire..por eshte pak "crazy" ne stilet e saj te cuditshme.unike...do thoja zerin ta degjofsha fytyren mos ta pafsha..lol
Rihanna..ka pas shume suksese kete vite..kendon bukur edhe kjo..
Єямєℓiиdå- WebMaster
- Postime : 17963
Gjinia :
Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha : 39
Hobi : Muzika, leximi & noti
Sakt siq e the edhe ti...Adele e Rihanna I kom kshtu Kengtare Per qefii...Shuum i dua muzikene tyre..
Gaga E qmendur pak... :[LoL]:
Gaga E qmendur pak... :[LoL]:
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
rihanna edhe adele jan mir;por kjo skizofrenja cka deshiron...
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Mike Stock: Lady Gaga dhe Rihanna s’kanë talent dhe janë të ndyra
» Lady Gaga e paidentifikueshme pa tualet
» Lady Gaga duet me Cher
» Lady Gaga bashkohet me Luc Carl
» Lady Gaga në një thertore mishi?
» Lady Gaga e paidentifikueshme pa tualet
» Lady Gaga duet me Cher
» Lady Gaga bashkohet me Luc Carl
» Lady Gaga në një thertore mishi?
Klea Love Forum :: MODA DHE ESTETIKA, VIP & LIFESYLE :: Moda & Estetika :: VIP Shqiptarë :: VIP të huaj
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi