Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Itali termet i fuqishem ne veri People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Itali termet i fuqishem ne veri People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Itali termet i fuqishem ne veri

2 posters

Shko poshtë

Itali termet i fuqishem ne veri Empty Itali termet i fuqishem ne veri

Mesazh nga WebMaster Mon 28 May 2012 - 22:54

Një tërmet i fuqishëm ka tronditur mëngjesin e së martës veriun e Italisë, origjina e të cilit është lokalizuar në rajonin Emilia Romanja.

Sipas mediave lokale, fuqia e lëkundjes sizmike është vlerësuar 5.8 ballë dhe është ndjerë në qytetet Milano e Bolonja, ku punonjës të sektorit publik janë evakuar nga ndërtesat.

Epiqendra e tërmetit është lokalizuar rreth 40 kilometra në veri të Bolonjës dhe 60 kilometra në lindje të Parmës, në një thellësi prej 9.6 kilometrash.

Lëkundja është regjistruar në orën 09:03 me orën lokale dhe për momentin nuk raportohen dëme materiale dhe në njerëz. Tërmeti i sotëm vjen pas atij 6-ballësh të 20 majit, kur shtatë persona u vranë dhe shumë ndërtesa u shembën.

Ai tërmet shkatërroi disa ndërtesa shekullore dhe kulturore të Italisë, si dhe ishte më i rëndi që goditi vendin që prej tërmetit të vitti 2009 në Akuila, ku humbën jetën afërsisht 300 persona.

WebMaster
WebMaster
Fondatori i Forumit
Fondatori i Forumit

Vendbanimi Vendbanimi : Ku te dua un
Postime Postime : 98857
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 11/01/2009
Mosha Mosha : 46
Hobi Hobi : Të përballoj jetën

http://www.klealove.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Itali termet i fuqishem ne veri Empty Re: Itali termet i fuqishem ne veri

Mesazh nga WebMaster Mon 28 May 2012 - 23:01

Italia vazhdon që të jetë nën ankthin e tërmeteve, duke qenë se toka vazhdon që të dridhet ende në veri. Rreth orës 3 dhe 4 të mëngjesit të së hënës në zonat Mirandola, San Felice dhe Finale Emilia, qytezat që u goditën më fort nga tërmeti i 24 orëve më parë dhe që shkaktoi 7 viktima, janë ndjerë sërish tronditje dhe dridhje të tokës. Banorët, nga frika e madhe, e kanë kaluar natën e djeshme jashtë. Alarmi për kalimin e rrezikut nuk ka kaluar ende dhe tensioni e ankthi vazhdon që të jetë prezent mes banorëve.
WebMaster
WebMaster
Fondatori i Forumit
Fondatori i Forumit

Vendbanimi Vendbanimi : Ku te dua un
Postime Postime : 98857
Anëtarësuar Anëtarësuar : 11/01/2009
Mosha Mosha : 46
Hobi Hobi : Të përballoj jetën

http://www.klealove.com

Mesazh nga Anakonda Mon 5 Nov 2012 - 1:37

KleaLove shkruajti:Italia vazhdon që të jetë nën ankthin e tërmeteve, duke qenë se toka vazhdon që të dridhet ende në veri. Rreth orës 3 dhe 4 të mëngjesit të së hënës në zonat Mirandola, San Felice dhe Finale Emilia, qytezat që u goditën më fort nga tërmeti i 24 orëve më parë dhe që shkaktoi 7 viktima, janë ndjerë sërish tronditje dhe dridhje të tokës. Banorët, nga frika e madhe, e kanë kaluar natën e djeshme jashtë. Alarmi për kalimin e rrezikut nuk ka kaluar ende dhe tensioni e ankthi vazhdon që të jetë prezent mes banorëve.
sa keq shum keq po mvinka sidomos per viktimat....
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time