Rreshket Arbana Osmani
4 posters
Faqja 1 e 1
Rreshket Arbana Osmani
Prezantuesja seksi e “Top Channel” di si ta sjellë verën. Pasi ka lënë pas një sezon të ngjeshur falë “Big Brother Fans Club”, tanimë Albana Osmani i ka marrë masat për pushime.
Më në formë se kurrë, ajo është zhveshur si rrallëherë para objektivit të aparatit fotografik. Albana këto ditë ka sjellë këngën “I çmendur për ty”, që e këndon me këngëtarin Mentor Haziri dhe shumë shpejt do t’ia bëjë edhe një klip.
Më në formë se kurrë, ajo është zhveshur si rrallëherë para objektivit të aparatit fotografik. Albana këto ditë ka sjellë këngën “I çmendur për ty”, që e këndon me këngëtarin Mentor Haziri dhe shumë shpejt do t’ia bëjë edhe një klip.
Re: Rreshket Arbana Osmani
qenka bere dhe kjo thekthi kshu....
Leo_uk- V.I.P Anëtarë
- Postime : 5977
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/10/2010
Mosha : 46
paska dal fush,me te then te drejten..
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Tropojania qe u bo tironce...po bravo i qofte per kembenguljen...
Kam degjuar nje dite historine e saj...qe nga koha kur filloi kursin e gjuhes letrare sepse fliste shume dialektin verior...me qellimin e vetem qe te fillonte pune ne top channel.
Kam degjuar nje dite historine e saj...qe nga koha kur filloi kursin e gjuhes letrare sepse fliste shume dialektin verior...me qellimin e vetem qe te fillonte pune ne top channel.
Similar topics
» Arbana Osmani përvjel mëngët, do fëmijë
» Alarmi: Shqipëria po rrëshket
» Rreshket dheu, shemben lokale ne Durres
» Reshat Arbana (Artist i Merituar)
» Ali Asllani - Flamurit Kombetar (Reshat Arbana)
» Alarmi: Shqipëria po rrëshket
» Rreshket dheu, shemben lokale ne Durres
» Reshat Arbana (Artist i Merituar)
» Ali Asllani - Flamurit Kombetar (Reshat Arbana)
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi