Tufa e ujqërve shqyen një grua në Suedi
2 posters
Faqja 1 e 1
Tufa e ujqërve shqyen një grua në Suedi
Oslo, 18 qershor - Një punonjëse e kopshtit zoologjik u shqye nga një tufë prej 8 ujqërish në Suedi. Tridhjetë vjeçarja kishte hyrë në parkun e ujqërve e vetme në mbrëmjen e së dielës, kur bishat iu vërsulën dhe shërbimet e emergjencës nuk ndërhynë për ta shpëtuar nga frika se mos pësonin të njëjtin fund me viktimën.
Koordinatori i shërbimeve të emergjencës u shpreh për gazetën 'Aftonbladet': "Nuk mund të futesh për të shpërndarë një tufë ujqërish aq thjesht."
Ende nuk dihen arsyet e këtij sulmi pasi nuk ka pasur dëshmitarë okularë në vendngjarje.
Parku i ujqërve është një nga pjesët më tërheqëse të Kolmarden, në Ostergotland. Kolmarden, i themeluar në vitin 1965, vizitohet nga rreth 500 mijë persona çdo vit./koha/
Koordinatori i shërbimeve të emergjencës u shpreh për gazetën 'Aftonbladet': "Nuk mund të futesh për të shpërndarë një tufë ujqërish aq thjesht."
Ende nuk dihen arsyet e këtij sulmi pasi nuk ka pasur dëshmitarë okularë në vendngjarje.
Parku i ujqërve është një nga pjesët më tërheqëse të Kolmarden, në Ostergotland. Kolmarden, i themeluar në vitin 1965, vizitohet nga rreth 500 mijë persona çdo vit./koha/
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Tufa e ujqërve shqyen një grua në Suedi
e tm,errshme;o zot cfare fatkeqesi qe paska ndodhur
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Australi, peshkaqeni shqyen polumbarin
» Vrasja e Mirit të Xhikes, dënohet me 20 vjet burg Lavdërim Tufa
» Ibra më i miri në Suedi për të pestën herë
» Suedi, djali i kryeministrit punon në Mc Donald’s
» Ministri bullgarë shqyen para gazetarëve flamurin e Kosovës (video)
» Vrasja e Mirit të Xhikes, dënohet me 20 vjet burg Lavdërim Tufa
» Ibra më i miri në Suedi për të pestën herë
» Suedi, djali i kryeministrit punon në Mc Donald’s
» Ministri bullgarë shqyen para gazetarëve flamurin e Kosovës (video)
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi