Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Rita Ora: Më 28 nëntor këndoj në Prishtinë People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Rita Ora: Më 28 nëntor këndoj në Prishtinë People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rita Ora: Më 28 nëntor këndoj në Prishtinë

3 posters

Shko poshtë

Rita Ora: Më 28 nëntor këndoj në Prishtinë Empty Rita Ora: Më 28 nëntor këndoj në Prishtinë

Mesazh nga Emona Sun 26 Aug 2012 - 6:43

Superylli shqiptar, Rita Ora, ka zbuluar se është duke planifikuar një koncert të befasishëm në Kosovë, pasi është ftuar nga presidentja Atifete Jahjaga.

Rita, e cila i ka prindërit shqiptarë, por që është rritur në Londër, pritet që të kthehet në Prishtinë për të festuar 100 vjetorin e pavarësisë së Shqipërisë, pasi është ftuar nga presidentja e vendit tonë, Atifete Jahjaga.

“Unë jam ftuar nga presidentja e Kosovës për të shkuar më 28 nëntor në 100 vjetroin e pavarësisë, kështu që mund të performoj disa këngë akustike si befasi për bashkëvendasit e mi”, ka theksuar Rita për revistën BANG, transmeton Telegrafi.

Siç shkruan revista, Rita ka afinitet të madh me vendlindjen e saj, nga i cili ajo dhe prindërit e saj u larguan kur ajo ishte vetëm një vjeçare për shkak të luftërave ballkanike, ndërsa tani ylli botëror mezi pret të kthehet në Kosovë që prej kohës kur nënshkroi kontratë me ‘labelin’ e Jay-Z, Roc Nation.

“Unë vazhdimisht shkoja në Kosovë në verë, por ka tre vjet që nuk kam qenë. Gjëja më e mire për vendin tim janë vet njerëzit, ata e duan jetën dhe kënaqen shumë, ndërsa vërtet më përkrahin, gjë për të cilën jam vërtet falënderuese”, shtoi Rita.

Kosova është po ashtu është vendi ku Rita mund t’i ha ushqimet e preferuara të saj, ndërsa ajo mezi pret që të shijojë piten me spinaq bashkë me nënën e saj.

“Nuk jam kuzhiniere e mirë, por nëna ime e bën piten më të mirë me spinaq. Unë mund ta bëj me nënën time bashkë dhe ai është ushqimi im i preferuar. Nuk tingëllon i mirë, por është vërtet shumë i shijshëm. Të merr diku rreth tri orë ta bësh, me brumin dhe shtresat që duhet t’i bësh gati”, përfundoi Rita.

Albumi i ri i Rita Orës i titulluar “ORA” do të jetë në shitje nëpër botë që prej datës 27 gusht. Rita Ora: Më 28 nëntor këndoj në Prishtinë Rita_Ora

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Rita Ora: Më 28 nëntor këndoj në Prishtinë Empty Re: Rita Ora: Më 28 nëntor këndoj në Prishtinë

Mesazh nga Anakonda Mon 3 Sep 2012 - 23:46

shyqyr ke sjom se do mbyllja veshet
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Rita Ora: Më 28 nëntor këndoj në Prishtinë Empty Re: Rita Ora: Më 28 nëntor këndoj në Prishtinë

Mesazh nga Єямєℓiиdå Tue 4 Sep 2012 - 9:44

Une do doja te isha, edhe besoj qe do te jem atjeRita Ora: Më 28 nëntor këndoj në Prishtinë 938052313
Єямєℓiиdå
Єямєℓiиdå
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 17963
Anëtarësuar Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha Mosha : 39
Hobi Hobi : Muzika, leximi & noti

Mesazh nga Emona Tue 4 Sep 2012 - 10:05

Єямєℓiиdå shkruajti:Une do doja te isha, edhe besoj qe do te jem atjeRita Ora: Më 28 nëntor këndoj në Prishtinë 938052313

Ka ndrrue daten Loqk...me 8 shtatore po a vjen Rita n'Kosove.. Happy

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mesazh nga Єямєℓiиdå Wed 5 Sep 2012 - 9:38

Emona shkruajti:
Єямєℓiиdå shkruajti:Une do doja te isha, edhe besoj qe do te jem atjeRita Ora: Më 28 nëntor këndoj në Prishtinë 938052313

Ka ndrrue daten Loqk...me 8 shtatore po a vjen Rita n'Kosove.. Rita Ora: Më 28 nëntor këndoj në Prishtinë 2133634253

aha kur breRita Ora: Më 28 nëntor këndoj në Prishtinë 2343415282 Rita Ora: Më 28 nëntor këndoj në Prishtinë 2343415282 , mas 2 ditsh spo mundeshaRita Ora: Më 28 nëntor këndoj në Prishtinë 4031122415
Єямєℓiиdå
Єямєℓiиdå
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 17963
Anëtarësuar Anëtarësuar : 09/10/2010
Mosha Mosha : 39
Hobi Hobi : Muzika, leximi & noti

Mesazh nga Sponsored content

Sponsored content

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi