Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Tatuja e re, simbol i dashurisë së saj People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Tatuja e re, simbol i dashurisë së saj People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tatuja e re, simbol i dashurisë së saj

3 posters

Shko poshtë

Tatuja e re, simbol i dashurisë së saj Empty Tatuja e re, simbol i dashurisë së saj

Mesazh nga KaTiie Sun 2 Sep 2012 - 23:34

Tatuja e re, simbol i dashurisë së saj Cat1_NewsFea
Lady Gaga ka prezantuar tatuazhinë e saj të fundit, të punuar në një pjesë të ndjeshme të trupit të saj të hedhur. Bëhet fjalë për një spiralë të cilën krijuesja e hitit “Born this way” e ka punuar shumë afër gjoksit.

Është e vogël në pamje por duket bukur.Tatuja e re, simbol i dashurisë së saj HorGaga ka pas një rolë si sirenë në videon e saj të vitit 2011, për këngën “You & I” ku shfaqet me të dashurinë e saj, aktorin Taylor Kinney dhe ndoshta kjo tatu në formë të spiralës simbolizon dashurinë e tyre dhe është një shenjë se lidhja e tyre sa po shkon e po bëhet më e fortë.

Paraprakisht ajo kishte bërë tatu edhe emrin e albumit të saj më të ri, Artpop. /Indeksonline/

KaTiie
I/e Regjistruar
I/e Regjistruar

Postime Postime : 1
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/09/2012
Mosha Mosha : 46

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Tatuja e re, simbol i dashurisë së saj Empty Re: Tatuja e re, simbol i dashurisë së saj

Mesazh nga WebMaster Sun 2 Sep 2012 - 23:35

Ah kjo femer ka dalur duarsh vallai ;)
WebMaster
WebMaster
Fondatori i Forumit
Fondatori i Forumit

Vendbanimi Vendbanimi : Ku te dua un
Postime Postime : 98857
Anëtarësuar Anëtarësuar : 11/01/2009
Mosha Mosha : 46
Hobi Hobi : Të përballoj jetën

http://www.klealove.com

Tatuja e re, simbol i dashurisë së saj Empty Re: Tatuja e re, simbol i dashurisë së saj

Mesazh nga Anakonda Tue 4 Sep 2012 - 22:04

inot e kom pas e akoma e kom...
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mesazh nga Sponsored content

Sponsored content

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi