Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Sanxhak: ringjallet vetëdija shqiptare People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Sanxhak: ringjallet vetëdija shqiptare People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sanxhak: ringjallet vetëdija shqiptare

2 posters

Shko poshtë

Sanxhak: ringjallet vetëdija shqiptare Empty Sanxhak: ringjallet vetëdija shqiptare

Mesazh nga Emona Mon 3 Sep 2012 - 23:14

"Boshnjakët janë krenarë me komponentin shqiptar të prejardhjes së tyre" ka thënë historiani sanxhakas Rexhep Shkreli duke shtuar se boshnjakët këtë nuk e fshehin dhe se pjesë e kësaj komponente është edhe Aqif Blyta, "që është një lider i joni i padiskutueshëm".

[Only admins are allowed to see this image]

Linku Orgjinal i komentit.http://www.sandzacke.rs/vijesti/drustvo/skrijelj-bosnjaci-su-ponosni-na-svoje-albansko-porijeklo/

Dëshira është që të shënojnë boshnjakët mëdhenjtë, por nuk duan që ne të përdorim kundër bashkëqytetarëve të tyre dhe të vendit, tha sot në një konferencë për shtyp BNF historianit Škrijelj Dr Rexhep.

"Boshnjakët në Sanxhak janë komponent krenar për origjinën e tij shqiptare," tha ai, duke shtuar se njerëzit Škrijelj boshnjakë as fshehur atë me krenari se "pjesë e komponentit që zotëron dhe ACIF-Effendi."

Ai përsëriti se Haxhiahmetoviç "lider i padiskutueshëm i boshnjakëve", dhe se si një mysliman ai nuk mund të marrë një nazist Cross medalje Hekurt.

P.s Perkthimin ne shqip e bera nga googel..mbase ka gabime drejt shkrimore.
Per me teper keni linku te lexoni shkrimin orgjinal.

Emona
WebMaster
WebMaster

Postime Postime : 46759
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 12/03/2010

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Sanxhak: ringjallet vetëdija shqiptare Empty Re: Sanxhak: ringjallet vetëdija shqiptare

Mesazh nga Anakonda Sat 22 Sep 2012 - 1:58

Epo tashi dun me la naften me benzin e kta;si bojn...
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye