Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
A kemi frike nga origjinaliteti dhe nga vetvetje  People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
A kemi frike nga origjinaliteti dhe nga vetvetje  People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

A kemi frike nga origjinaliteti dhe nga vetvetje

+2
mister.albania
WebMaster
6 posters

Shko poshtë

A kemi frike nga origjinaliteti dhe nga vetvetje  Empty A kemi frike nga origjinaliteti dhe nga vetvetje

Mesazh nga WebMaster Sat 13 Oct 2012 - 21:38

Po e hap kete teme qe besoj se do jepni mendimin tuaj qoft si mendim qoft si ndjenje....se kemi apo skemi frik nga orgjinaliteti apo vetvetja..!!
WebMaster
WebMaster
Fondatori i Forumit
Fondatori i Forumit

Vendbanimi Vendbanimi : Ku te dua un
Postime Postime : 98857
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 11/01/2009
Mosha Mosha : 46
Hobi Hobi : Të përballoj jetën

http://www.klealove.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

A kemi frike nga origjinaliteti dhe nga vetvetje  Empty Re: A kemi frike nga origjinaliteti dhe nga vetvetje

Mesazh nga mister.albania Sat 13 Oct 2012 - 21:45

Jam i vetmi person qe skam edhe s kam pat asnjehgere frike ndoshta gaboj ndoshta duhet te kesh pak frike por une s kam edhe kete e vertetoj cdo dite e me shume.
mister.albania
mister.albania
I/e Përjashtuar
I/e Përjashtuar

Postime Postime : 1079
Anëtarësuar Anëtarësuar : 15/10/2009

A kemi frike nga origjinaliteti dhe nga vetvetje  Empty Re: A kemi frike nga origjinaliteti dhe nga vetvetje

Mesazh nga Ariel Sat 13 Oct 2012 - 23:28

Jo pse te kem frike...perkundrazi duke qene origjinale dhe vetvetja jam me e qete dhe e vendosur.
Ariel
Ariel
WebMaster
WebMaster

Vendbanimi Vendbanimi : Ke shpia ime
Postime Postime : 15707
Anëtarësuar Anëtarësuar : 14/06/2010
Mosha Mosha : 104
Hobi Hobi : Udhetimet, vdes per pushime larg

Mesazh nga WebMaster Sat 13 Oct 2012 - 23:30

Nuk kam frik nga origjinaliteti im thjesht e mbroj ate qe mos te me behet nje objekt lojre ..Te jem vetvetja kam qene edhe jam skam arsye mos te jem vetvetja nganjehere dalim nga binari po nuk do thote qe mos te jesh vetvetja.
WebMaster
WebMaster
Fondatori i Forumit
Fondatori i Forumit

Vendbanimi Vendbanimi : Ku te dua un
Postime Postime : 98857
Anëtarësuar Anëtarësuar : 11/01/2009
Mosha Mosha : 46
Hobi Hobi : Të përballoj jetën

Mesazh nga Anakonda Sat 13 Oct 2012 - 23:41

Nuk kam frik nga vetvetja...perkundrazi un e adhuroj veten time,karakterin tim{(jam e vetmja qe bej ate qe du edhe me pelqen)sbej ate qe bejn moshataret e mia;jom shum mir kjo qe jam...
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mesazh nga Arabela Sun 28 Oct 2012 - 1:26

kam frike vetem per dicka nga vetvetja,,,per fuqine e madhe shpirterore qe posedoj qe mund et bejne te tjeret t e ndihen te lene nen hije,,,por kam kohe qe eprpiqem ta mbaj nen kontroll sepse nuk esh e kendshme per njerezit perreth kur ndihen te dominuar,,(kete esh hera e pare qe ja them njeriu,,juve,, A kemi frike nga origjinaliteti dhe nga vetvetje  2322649856 A kemi frike nga origjinaliteti dhe nga vetvetje  2322649856 )
Arabela
Arabela
Princeshë
Princeshë

Postime Postime : 26332
Anëtarësuar Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha Mosha : 30

Mesazh nga il conte Sun 28 Oct 2012 - 1:28

Jo aspak se ne fund te fundit ... nuk po i tregoj asnjerit se kush jam dhe si jam une...

Ky eshte karkteri im ...
il conte
il conte
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Postime Postime : 5371
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/09/2011
Mosha Mosha : 42
Hobi Hobi : cinema & calcio.formula uno

Mesazh nga Sponsored content

Sponsored content

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi