Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Ç'mendoni për forcat tona policore? People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.

Join the forum, it's quick and easy

Klea Love Forum
Klea Love Forum - Welcome
Ç'mendoni për forcat tona policore? People-icon
Mirë se vini në Klea Love Forum, Ju ftojmë që të Regjistroheni, në mënyre që të keni aksese në të gjitha kategorit dhe temat, në Klea Love Forum, mund të gjeni Shoqeri, Filma Shqip dhe të huaj, Muzikën më të re 2013, DVD Humore shqip, Këshilla Mjeksore, Diskutime, Video Klipe, Kuriozitete, dhe Lajmet më të reja nga vendi dhe bota.

KleaLove.com / Staff.
Klea Love Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ç'mendoni për forcat tona policore?

+4
il conte
mister.albania
Maksi
WebMaster
8 posters

Shko poshtë

Ç'mendoni për forcat tona policore? Empty Ç'mendoni për forcat tona policore?

Mesazh nga WebMaster Sat 27 Oct 2012 - 20:42

Ç'mendoni për forcat tona policore? 10713

Jepni mendimin tuaj..jo chit chate .
WebMaster
WebMaster
Fondatori i Forumit
Fondatori i Forumit

Vendbanimi Vendbanimi : Ku te dua un
Postime Postime : 98857
Gjinia Gjinia : Female
Anëtarësuar Anëtarësuar : 11/01/2009
Mosha Mosha : 46
Hobi Hobi : Të përballoj jetën

http://www.klealove.com

Mbrapsht në krye Shko poshtë

Ç'mendoni për forcat tona policore? Empty Re: Ç'mendoni për forcat tona policore?

Mesazh nga Maksi Sat 27 Oct 2012 - 20:48

mendoj se per 5 mije lek japin dhe ......
Maksi
Maksi
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Postime Postime : 31226
Gjinia Gjinia : Male
Anëtarësuar Anëtarësuar : 19/01/2011

Ç'mendoni për forcat tona policore? Empty Re: Ç'mendoni për forcat tona policore?

Mesazh nga mister.albania Sat 27 Oct 2012 - 21:26

Ndryshime ne radhet e policise, rrokade drejtuesish te forcat speciale. Pjesa elite e Policise Shqiptare eshte prekur nga ndryshimet ne nivel drejtues.Edhe sa per para ..jane te gjithe te vdekur vetem zgjat doren se cfaredo krimi i bere harrohet me te shkrettat para
mister.albania
mister.albania
I/e Përjashtuar
I/e Përjashtuar

Postime Postime : 1079
Anëtarësuar Anëtarësuar : 15/10/2009

Mesazh nga WebMaster Sat 27 Oct 2012 - 23:59

Te jesh i drejte me te gjithe eshte shum veshtire .flas per vete kur erdha per here te pare ne shqiperi skisha asnje lloj dogumenti pervec qe Kartes sogorno edhe me bere pyetjen ku rrin me ke rrin ne itali edhe si kam ikur donin te dinin nese un jam nje nga femrat e shfrytezuar domethene qe mos ishja ndonje prostitute edhe ju ktheva policit edhe i thash mos me ngaterron me dike tjeter i thash kam 8 vjet qe nuk vi ne shqiperi sot mu dha rasti edhe i thash kam bere gabim qe erdha ne menyren qe po me trajton me duket sikur un jam ne hetuesi edhe i thash nese kam vjedhur te jap pergjigje nese jo te lutem po me presin jasht .pergjigjia e ti ishte sme rruhet fare mua .donte se si ti jepja lek duhet ndryshuar politika njerez edhe ndaluar ky lloj korrupsioni .Asnje nuk ben punen e tyre .
WebMaster
WebMaster
Fondatori i Forumit
Fondatori i Forumit

Vendbanimi Vendbanimi : Ku te dua un
Postime Postime : 98857
Anëtarësuar Anëtarësuar : 11/01/2009
Mosha Mosha : 46
Hobi Hobi : Të përballoj jetën

Mesazh nga il conte Sun 28 Oct 2012 - 0:26

Hahhahah degjo kete nje here....

Kur ika ne gusht ne shqiperi me Traget se kisha edhe makinen me vete...vulosa pashaporten dhe u nisa te iki... kur me del perpara nje polic tjeter dhe me thote...ckemi mire si jeni ju... mire i thashe une... mire tha ...coje pak makinen atje per kontroll..une i thashe po kush rri i heq edhe nje here tere ato gjera qe jane brenda... shko atje me tha.... shkova e futa makinen ne nje si servis dhe pa hapur gje hic ... me tha ai polici qe do kontrollonte ...cfare ke brenda ne makine ... po asgje , ca gjera per shtepi...ai hapi deren dhe pa syzet e diellit te mia ne kruskot...i mori dhe i vuri vete ... tha he si me rrine keto mua ... po mire te rrine i thashe une.. pastaj me pyeti .. ty te kam kontrolluar edhe para dy javesh une apo jo tha... po cke kontrolluar ti i thashe une... nje here ne vit vij ketu ti me paske kontrolluar edhe para dy javesh...me pa letrat e makines dhe passhaporten dhe me tha ... mire ik tani se qenkemi nga i njejti qytet se ndryshe do ti hapja te gjitha... keto po i marr une tha per syzet se me rrine mire....po merri i thashe ... cti thoja ... shiko deri ku kane arritur .. per nje pale syze dielli fillojne e te bejne llafe kot e me kot...

Kjo eshte policia ne Shqiperi..
il conte
il conte
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Postime Postime : 5371
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/09/2011
Mosha Mosha : 42
Hobi Hobi : cinema & calcio.formula uno

Mesazh nga Arabela Sun 28 Oct 2012 - 1:16

Maksi shkruajti:mendoj se per 5 mije lek japin dhe ......
s adesha ta shkruaj dhe une kete maks,,, je farewww je farewww je farewww ,,jane 5 mije leksha,,, [QeSh] [QeSh]
Arabela
Arabela
Princeshë
Princeshë

Postime Postime : 26332
Anëtarësuar Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha Mosha : 30

Mesazh nga Ariel Sun 28 Oct 2012 - 2:48

Nuk ka me injorante.
Ariel
Ariel
WebMaster
WebMaster

Vendbanimi Vendbanimi : Ke shpia ime
Postime Postime : 15707
Anëtarësuar Anëtarësuar : 14/06/2010
Mosha Mosha : 104
Hobi Hobi : Udhetimet, vdes per pushime larg

Mesazh nga Anakonda Sun 28 Oct 2012 - 4:39

Po jap nje shembull
ket vit ne Burrel disa djem afro nga mosha 25-26 vjec po benin zhurm me matorra te shtrir neper qytet edhe ne ato caste i ndalon policia u afrua njeri edhe pyeti pse ben zhurm?Ndersa ky cuni i tha jap djali filanit edhe i dha nje 5 mij leksh(te reja)a mir i tha ky vec kujdes rrugen...ndersa te nesermen nje djal po i ardhur nga nje fshat kishte parkuar gabimisht makinen ne xhade edhe ai polici vuni gjoben pa pik problemi......jon polic te korruptu jon polic qe e hajn presjonin....jon polic qe vec marrin rrogen kot se sbejn per gjo tjeter....vec lum ne per shtetin ton
Anakonda
Anakonda
V.I.P Anëtarë
V.I.P Anëtarë

Vendbanimi Vendbanimi : Australia
Postime Postime : 31717
Anëtarësuar Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha Mosha : 34
Hobi Hobi : Once Upon A Time

Mesazh nga Arian 123 Sun 28 Oct 2012 - 4:40

Korrupte pa fund.
Arian 123
Arian 123
Legjendë
Legjendë

Vendbanimi Vendbanimi : Hamburg
Postime Postime : 2998
Anëtarësuar Anëtarësuar : 30/09/2012
Mosha Mosha : 50
Hobi Hobi : Tenis,Bowling,Sport.

Mesazh nga Sponsored content

Sponsored content

Mbrapsht në krye

- Similar topics

Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi