Ndjeheni te dhunuar fizikisht nga gjinia e "dobet" ?
+2
Anakonda
WebMaster
6 posters
Faqja 1 e 1
Ndjeheni te dhunuar fizikisht nga gjinia e "dobet" ?
Qmendoni per kete fenomen qe ka filluar te perhapet ne bote...??
hajt diskutim te mbare.
hajt diskutim te mbare.
Re: Ndjeheni te dhunuar fizikisht nga gjinia e "dobet" ?
me lot kur e pash ket foto.....ska mundsi tjet e vertet kjo foto un besoj se esht thjesht nje imazh....pasi po tjet e vertet nese nje femer dhunon nje burr ather nje mashkull nuk do ket guxim qe ti hedh syt nje femre e jo me ta dhunoj....
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Qesharake? Aspak.
Dhuna eshte dhune, qofte nga burri apo nga gruaja. Dhe nuk duhet te tolerohet aspak nje grua e dhunshme per arsye se i perket ****it femer dhe shihet si me i 'bute/urte/delikat' etj.
Dhuna eshte dhune, qofte nga burri apo nga gruaja. Dhe nuk duhet te tolerohet aspak nje grua e dhunshme per arsye se i perket ****it femer dhe shihet si me i 'bute/urte/delikat' etj.
An0nim- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Sarande
Postime : 2383
Gjinia :
Anëtarësuar : 28/03/2012
Mosha : 34
likeNetwork shkruajti:Qesharake? Aspak.
mister.albania- I/e Përjashtuar
- Postime : 1079
Anëtarësuar : 15/10/2009
O per zotin mos tju duket cudi...kam pas une ne lagje nje burre qe i shkreti dilte me bo pazar me perparsen qe lante enet ke shpia dhe kur vinte gruja prej pune se ka qen banakiere ne kohen e enverit e rrifte e nxinte pse skishte mbaru gjith punet e ka terheq njehere zvarre mes lagjes me gjith nji shoqen e vet.....po ka qen debil i shkreti qe sguxonte me i kthy dore...
Kishte dy cuna dhe ata si palluqe me keq se baba....
Kishte dy cuna dhe ata si palluqe me keq se baba....
Gjynah,cfar burri eshte ai qe le te vije ne kete gjendje...dhune fizike nga kushe Gruja...
Kot nuk them kan met pak BuRRa ne toke..
Kot nuk them kan met pak BuRRa ne toke..
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
None none ah gruaja Italiane ja luan fen burrit ketu hahahaha edhe breket ja lajne kshu duhet burri ri ta lesh te besh punet e shtepis edhe nese si ben dajak te pa pare
Hahahahahahahaaa une kam qesh me lot pardje...
Degjova ke lajmet ke radio e makines nje lajm kuriozitet. ne texas te Amerikes lejohet me ligj qe burri nje here ne muaj te rrahe gruan...dhe qe burri im ja priti...ska nevoje...nje here ne dhjete vjet ta kemi ne shqiptaret mjafton...sbohesh mo njeri
Degjova ke lajmet ke radio e makines nje lajm kuriozitet. ne texas te Amerikes lejohet me ligj qe burri nje here ne muaj te rrahe gruan...dhe qe burri im ja priti...ska nevoje...nje here ne dhjete vjet ta kemi ne shqiptaret mjafton...sbohesh mo njeri
Similar topics
» Terapi traume për kalin e dhunuar seksualisht
» Korcë, shtatzëna e dhunuar nga burri humbet foshnjen në muajin e 5-të
» Kërcënohet fizikisht
» Cilesite mashkullore me te vleresuara nga gjinia femerore
» Cila eshte gjinia me e veshtire per tu kuptuar, ajo mashkullore, apo ajo femerore?!
» Korcë, shtatzëna e dhunuar nga burri humbet foshnjen në muajin e 5-të
» Kërcënohet fizikisht
» Cilesite mashkullore me te vleresuara nga gjinia femerore
» Cila eshte gjinia me e veshtire per tu kuptuar, ajo mashkullore, apo ajo femerore?!
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi