Roli i femres në shoqëri
4 posters
Faqja 1 e 1
Roli i femres në shoqëri
Femra si nje akter i rëndësishëm ne shoqeri , historikisht ka pasur role te ndryshme evaluimin e jetes si dhe sistemeve shoqerore, kisha dashur te marr edhe mendimin tuaj, "Cili është roli i femres në ditët e sotme ne shoqeri? "
Diskutim te kendshem..!
Diskutim te kendshem..!
Re: Roli i femres në shoqëri
Femra...... Krijesa qe mbart, bukuri,dashuri, sakrifice, vuajtje e dhimbje gjate gjithe jetes.
Eshte femra ajo qe le gjysmen e embelsires qe ta haj vellai i saj me i vogel. Eshte femra ajo qe merr persiper gabimet e vellait qe ta shpetoje nga qortimet e prinderve.
Eshte femra ajo qe cdo nate lutet per te gjithe.
Eshte femra ajo qe ndimon prinderit ne punet e shtepise.
Eshte femra ajo qe kujdeset per qe te gjithe te duken sa me bukur.
Eshte femra ajo qe sakrifikon shkollen,arsimin per hir te familjes.
Eshte femra ajo qe heq dore nga dashuria vetem per te mos lenduar njerezit qe do.
Eshte femra ajo qe sakrifikon karrjeren qe te kujdeset per femijet e saj.
Eshte femra qe qan dhe kur dikush tjeter vuan.......
ESHTE FEMRA AJO QE LINDI DHE RRITI SECILIN NGA NE.. ♥......
-Femer...
E godet,duron...E vret...Mbijeton...E lendon...Reziston...Ka dhimbje..Sherohet...Rrezohet, por vazhdon te eci perseri...Qan, por i than dhe lotet..Shembet....Ringrihet.Humbet shpresat, por i rigjen ato...Fundoset, por arrin te al ne siperfaqe perseri...Bishe, por edhe e bukur..E ftohte., por edhe e dashur...E rrezikshme., por sensuale..Hidherohet., por e gjen kunder helmin...S'ka force., por e gjen fuqine..Humbet., por pranon vetem fitoren...I erren syte., por e gjen forcen te shikoje..Humbet shpresen., por jo pergjithmone...Zhgenjehet., por perseri Enderron..Beson..Jeton..Dashuron.. Mbi te gjitha..Riprodhon;..KJO ESHTE FEMRA !!!
Eshte femra ajo qe le gjysmen e embelsires qe ta haj vellai i saj me i vogel. Eshte femra ajo qe merr persiper gabimet e vellait qe ta shpetoje nga qortimet e prinderve.
Eshte femra ajo qe cdo nate lutet per te gjithe.
Eshte femra ajo qe ndimon prinderit ne punet e shtepise.
Eshte femra ajo qe kujdeset per qe te gjithe te duken sa me bukur.
Eshte femra ajo qe sakrifikon shkollen,arsimin per hir te familjes.
Eshte femra ajo qe heq dore nga dashuria vetem per te mos lenduar njerezit qe do.
Eshte femra ajo qe sakrifikon karrjeren qe te kujdeset per femijet e saj.
Eshte femra qe qan dhe kur dikush tjeter vuan.......
ESHTE FEMRA AJO QE LINDI DHE RRITI SECILIN NGA NE.. ♥......
-Femer...
E godet,duron...E vret...Mbijeton...E lendon...Reziston...Ka dhimbje..Sherohet...Rrezohet, por vazhdon te eci perseri...Qan, por i than dhe lotet..Shembet....Ringrihet.Humbet shpresat, por i rigjen ato...Fundoset, por arrin te al ne siperfaqe perseri...Bishe, por edhe e bukur..E ftohte., por edhe e dashur...E rrezikshme., por sensuale..Hidherohet., por e gjen kunder helmin...S'ka force., por e gjen fuqine..Humbet., por pranon vetem fitoren...I erren syte., por e gjen forcen te shikoje..Humbet shpresen., por jo pergjithmone...Zhgenjehet., por perseri Enderron..Beson..Jeton..Dashuron.. Mbi te gjitha..Riprodhon;..KJO ESHTE FEMRA !!!
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Femra ka një rol të madh në shoqërinë tonë..
Femrën mund ta përshkruaj si "mëma" e gjithçkaje pa të cilën nuk mund të ecim dot një hap para..
Në kohën e sotme ajo luan një rol tepër më të rëndësishëm se më përpara.. e gjen në çdo pjesë të jetës njerëzore dhe është një nga lidhjet kyçe të saj..
Shumë role të saj i ka thënë më sipër dhe Milva ( e cila ka marrë mungesa dhe na mungon mësuesja e forumit tonë .. )
Por rolin më të madh dhe më të rëndësishëm mendoj se ajo e ka kur sell në jetë femijën .. nëna bëhet gjithësia e të gjithave roleve që mund të ketë apo mbahet, ndonjëherë në rruzullin tokësor apo në të gjithë universin..
Për rolin e femrës mund të thuash aq shumë saqë të gjitha faqet e këtij forumi nuk do munden ti nxënë .. ..
Eh femër femër je veç një mbrekulli..
Femrën mund ta përshkruaj si "mëma" e gjithçkaje pa të cilën nuk mund të ecim dot një hap para..
Në kohën e sotme ajo luan një rol tepër më të rëndësishëm se më përpara.. e gjen në çdo pjesë të jetës njerëzore dhe është një nga lidhjet kyçe të saj..
Shumë role të saj i ka thënë më sipër dhe Milva ( e cila ka marrë mungesa dhe na mungon mësuesja e forumit tonë .. )
Por rolin më të madh dhe më të rëndësishëm mendoj se ajo e ka kur sell në jetë femijën .. nëna bëhet gjithësia e të gjithave roleve që mund të ketë apo mbahet, ndonjëherë në rruzullin tokësor apo në të gjithë universin..
Për rolin e femrës mund të thuash aq shumë saqë të gjitha faqet e këtij forumi nuk do munden ti nxënë .. ..
Eh femër femër je veç një mbrekulli..
An0nim- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Sarande
Postime : 2383
Gjinia :
Anëtarësuar : 28/03/2012
Mosha : 34
femra ka pergjegjesi qe vete dhet et gjej menyrat me efikase ti realizoje,,,
Arabela- Princeshë
- Postime : 26332
Gjinia :
Anëtarësuar : 04/03/2011
Mosha : 30
Similar topics
» A ka vlerë roli i një gruaje shtëpiake?
» Kush eshte roli i mashkullit ne shoqeri?
» A eshte me veshtir te mbashe nje shoqeri ,A Te krijosh shoqeri te re??
» Roli i xhelozisë në dashuri!
» E lodhur nga roli i seks-simbolit
» Kush eshte roli i mashkullit ne shoqeri?
» A eshte me veshtir te mbashe nje shoqeri ,A Te krijosh shoqeri te re??
» Roli i xhelozisë në dashuri!
» E lodhur nga roli i seks-simbolit
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi