Një kryevepër për 100 Vjetor (video)
2 posters
Klea Love Forum :: Arti dhe Kultura Tradicionale :: Traditat edhe Zakonet :: Dedikuar trojeve Shqiptare
Faqja 1 e 1
Një kryevepër për 100 Vjetor (video)
Tiranë, 20 nëntor – Pesë zëra të mrekullueshëm bashkojnë, pesë trevat shqiptare Shqipëri, Çamëri, Maqedoni, Kosovë e Mal të Zi.
Janë këta këngëtaret e njohur: Nikollë Nikprelaj, Kastriot Tusha, Ilir Shaqiri, Enkeleida Arifi dhe Selami Kolonja, që gjithmonë i kënduan flamurit dhe kombit, ndërsa tani të bashkuar sjellin një kryevepër dedikuar 100 Vjetorit te Pavarësisë.
Një këngë dhe video me titull domethënës "Në një flamur të pandarë", një produksion i Radio Televizionit Shqiptar, i cilësuar si "Himni i 100 Vjetorit", simbolizon një ëndërr shekullore të shqiptarëve për t'u bashkuar.
Kënga është shkruar dhe kompozuar nga dyshja e njohur, Agim Doçi dhe Edmond Zhulali./kh/
Janë këta këngëtaret e njohur: Nikollë Nikprelaj, Kastriot Tusha, Ilir Shaqiri, Enkeleida Arifi dhe Selami Kolonja, që gjithmonë i kënduan flamurit dhe kombit, ndërsa tani të bashkuar sjellin një kryevepër dedikuar 100 Vjetorit te Pavarësisë.
Një këngë dhe video me titull domethënës "Në një flamur të pandarë", një produksion i Radio Televizionit Shqiptar, i cilësuar si "Himni i 100 Vjetorit", simbolizon një ëndërr shekullore të shqiptarëve për t'u bashkuar.
Kënga është shkruar dhe kompozuar nga dyshja e njohur, Agim Doçi dhe Edmond Zhulali./kh/
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Një kryevepër për 100 Vjetor (video)
e kam degjuar edhe mka pelqy shum
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Kryevepër e letërsisë shqiptare
» Horoskopi vjetor 2012
» HOROSKOPI VJETOR për 2015-ën
» Migjeni nuk është më vetëm në 100-vjetor
» Vdes në varfëri, s’e dinte që kishte një kryevepër në shtëpi
» Horoskopi vjetor 2012
» HOROSKOPI VJETOR për 2015-ën
» Migjeni nuk është më vetëm në 100-vjetor
» Vdes në varfëri, s’e dinte që kishte një kryevepër në shtëpi
Klea Love Forum :: Arti dhe Kultura Tradicionale :: Traditat edhe Zakonet :: Dedikuar trojeve Shqiptare
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi