Shtatorja e Isa Boletinit vendoset tek ura që ndan Mitrovicën
2 posters
Klea Love Forum :: Arti dhe Kultura Tradicionale :: Traditat edhe Zakonet :: Dedikuar trojeve Shqiptare
Faqja 1 e 1
Shtatorja e Isa Boletinit vendoset tek ura që ndan Mitrovicën
[Only admins are allowed to see this image]
Mitrovicë, 20 shtator - Nga Durrësi, nën përcjelljen e ushtrisë shqiptare, busti i heroit kombëtar Isa Boletini arriti në Mitrovicë dhe u vendos pranë urës që ndan qytetin. Në pritjen simbolike të patriotit morën pjesë mijëra qytetarë. Ceremonia e zbulimit të shtatores do të bëhet më 24 nëntor./kh/
Mitrovicë, 20 shtator - Nga Durrësi, nën përcjelljen e ushtrisë shqiptare, busti i heroit kombëtar Isa Boletini arriti në Mitrovicë dhe u vendos pranë urës që ndan qytetin. Në pritjen simbolike të patriotit morën pjesë mijëra qytetarë. Ceremonia e zbulimit të shtatores do të bëhet më 24 nëntor./kh/
Emona- WebMaster
- Postime : 46759
Gjinia :
Anëtarësuar : 12/03/2010
Re: Shtatorja e Isa Boletinit vendoset tek ura që ndan Mitrovicën
e kam par ne tch edhe me ka pelqy shum pritja e njerzve te mitrovices nje pamje tejet madheshtore per tu mbajtur mend
Anakonda- V.I.P Anëtarë
- Vendbanimi : Australia
Postime : 31717
Gjinia :
Anëtarësuar : 02/12/2011
Mosha : 34
Hobi : Once Upon A Time
Similar topics
» Eshtrat e Boletinit, në Londër për ADN
» Parfumi, zbuloni se ku duhet të vendoset ai
» Kthimi i eshtrave të Zogut, detyrim moral e patriotik”. Jahjaga: “Po vendoset drejtësia hyjnore”
» Omonia: Berisha ndan minoritetin
» Edhe një pemë Krishtlindjesh ndan 2 Koretë
» Parfumi, zbuloni se ku duhet të vendoset ai
» Kthimi i eshtrave të Zogut, detyrim moral e patriotik”. Jahjaga: “Po vendoset drejtësia hyjnore”
» Omonia: Berisha ndan minoritetin
» Edhe një pemë Krishtlindjesh ndan 2 Koretë
Klea Love Forum :: Arti dhe Kultura Tradicionale :: Traditat edhe Zakonet :: Dedikuar trojeve Shqiptare
Faqja 1 e 1
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi